Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αποκάλυψε πως έχει έτοιμο ένα πλάνο για ολόκληρο τον Παναθηναϊκό, μίλησε για συζητήσεις που αφορούν το πλάνο του Βοτανικού αλλά το ξανασκέφτεται μετά τα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ώρες στο ελληνικό μπάσκετ. «Νομιμοποιείται η ανομία» το σχόλιό του για τις τελευταίες εξελίξεις.

Η αντίδραση του Παναθηναϊκού μετά τα όσα συμβαίνουν στο ελληνικό μπάσκετ τις τελευταίες ώρες ήταν να μην κατέβει στο παιχνίδι με την Κύμη. Μετά την ανακοίνωση της «πράσινης» ΚΑΕ, ακολούθησε η τοποθέτηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου. Ο ισχυρός άνδρας ΚΑΕ προχώρησε στην αποκάλυψη της ύπαρξης ενός σχεδίου για όλο τον σύλλογο, ένα σχέδιο για το οποίο κάνει δεύτερες σκέψεις με αφορμή τις εξελίξεις στο ελληνικό μπάσκετ!

Ο διοικητικός ηγέτης του «τριφυλλιού», είπε στην κάμερα της COSMOTE:

«Εδώ και ημέρες έχω μιλήσει για μια συνέντευξη Τύπου, στην οποία θα έκανα γνωστό ένα πλάνο για έναν Παναθηναϊκό ενιαίο και αδιαίρετο, έχοντας το δικό του γήπεδο και μια τεράστια βάση φιλάθλων για είναι ο σύλλογος πρωταγωνιστής παντού και όχι μόνο στο μπάσκετ. ΠΑΕ, ΚΑΕ και Ερασιτέχνης μαζί. Ένα μεγαλόπνοο σχέδιο. Μετά τα όσα έχουν συμβεί με την ανοχή των φορέων και των αρχών, κάνω δεύτερες σκέψεις για το αν πρέπει να προχωρήσω. Θα δω πως θα πάνε τα πράγματα και αν θα τηρηθούν οι νόμοι και οι κανονισμοί και θα τοποθετηθώ ξανά. Εδώ πέρα νομιμοποιείται η ανομία. Δεν μπορεί να περάσει έτσι αυτό, ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να είναι παρατηρητής αν και τα περισσότερα τα έχουμε πει μέσα από την ανακοίνωσή μας’».

Σε δεύτερη τοποθέτησή του, υπογράμμισε:

«Προσπαθούμε να συντάξουμε ένα μεγάλο πλάνο για όλο τον Παναθηναϊκό που πρέπει να έχει το δικό του γήπεδο. Βλέποντας με το Athens Alive ότι θα πάρει περισσότερο χρόνο, εξετάζουμε άλλες λύσεις όπως το Γουδί, ο Βοτανικός, η Λεωφόρος, θα δούμε. Έχουν γίνει συζητήσεις για τον Βοτανικό, είναι η πιο εφικτή λύση αλλά πρέπει να γίνουν κάποιες αλλαγές, να υπάρξει γήπεδο μπάσκετ. Αν τιμωρηθούν παραδειγματικά οι υπεύθυνοι για όσα γίνονται, ο Παναθηναϊκός θα μεγαλουργήσει.

Είχα πει θα κάνω συνέντευξη Τύπου, υπάρχουν δεδομένα και προαπαιτούμενα. Θα πρέπει να διορθώσει η κυβέρνηση την αδικία, δεν γίνεται να μην έχει δικό του γήπεδο ο Παναθηναϊκός και εμείς να αναλάβουμε την ευθύνη μας και ο κόσμος να αγκαλιάσει την προσπάθεια, τότε και μόνο τότε θα γίνει πρωταγωνιστής ο Παναθηναϊκός».

Πηγή: gazzetta.gr