Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ για τις ικανότητες του Ραφίκ Τζεμπούρ, με αφορμή το ενδιαφέρον της Μαρσέιγ για τον φορ του Ολυμπιακού.

Ο αμυντικός του Παναθηναϊκού σε συνέντευξη που παραχώρησε στην αλγερινή ιστοσελίδα «lebuteur.com», τόνισε πως ο «τρομοκράτης» είναι ένας επικίνδυνος επιθετικός, ο οποίος έχει όλα τα φόντα να αγωνιστεί σε οποιαδήποτε μεγάλη ομάδα, εφόσον γίνει πιο ομαδικός.

«Ο Τζεμπούρ είναι πολύ επικίνδυνος επιθετικός. Από αυτούς που οι αμυντικοί δεν θέλουν να αντιμετωπίζουν, γιατί είναι πολύ κινητικός και απρόβλεπτος, με αποτέλεσμα να περιορίζεται δύσκολα. Μπορεί να γίνει σπουδαίος επιθετικός, όταν μάθει να συνεργάζεται καλύτερα με τους υπόλοιπους παίκτες. Ατομικά μπορεί να γίνει πολύ επικίνδυνος, αλλά θα πρέπει να παίζει περισσότερο με τους συμπαίκτες του. Αν τα καταφέρει, θα μπορεί να παίξει σε οποιαδήποτε μεγάλη ομάδα», είπε ο Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ για τον Ραφίκ Τζεμπούρ, με αφορμή το ενδιαφέρον για της Μαρσέιγ για την απόκτηση του επιθετικού του Ολυμπιακού.

Πηγή: sport-fm.gr