Σε οριακό σημείο βρίσκεται ο Παναθηναϊκός μετά και τη χθεσινή ανεπιτυχή προσπάθεια ορισμού νέου διοικητικού συμβουλίου. Ο Γιάννης Βαρδινογιάννης και ο Ανδρέας Βγενόπουλος αδυνατούν να βρουν λύση βάζοντας νερό στο κρασί τους και η ΠΑΕ βρίσκεται ένα βήμα πριν την πτώχευση. Αυτή, που φαίνεται αναπόφευκτη, αν στην επόμενη γενική συνέλευση στις 8 Μαΐου δεν βρεθεί λύση.

Η πλευρά του «Mr MIG» εξακολουθεί να ζητεί από τον μεγαλομέτοχο να αναλάβει τις ευθύνες του για τη ΓΗΠΕΛ και να παραστεί σε μία ανοικτή συζήτηση των μετόχων για την εύρεση λύσης, ενώ από πλευράς «Τζίγκερ» αναφέρεται πως ο Ανδρέας Βγενόπουλος εξακολουθεί να μοιράζει ψεύτικες υποσχέσεις περί σωτηρίας της ΠΑΕ και να αναζητεί αφορμές για να μην το κάνει «ανακαλύπτοντας» εμπόδια στον ορισμό του ΔΣ και στις συμβάσεις που αφορούν το γήπεδο.

Όλα αυτά την ώρα που έχουν απομείνει 8.267 ευρώ στα ταμεία της ΠΑΕ (!), καθώς τα υπόλοιπα 350.000 ευρώ δεν μπορούν να ξεμπλοκαριστούν λόγω μη ύπαρξης διοίκησης, ενώ τα λειτουργικά έξοδα της ομάδας μέχρι το τέλος των play offs είναι περίπου 100.000 ευρώ.

Βάζει στο «κόλπο» τον Βαρδή

Η τελευταία (;) απόπειρα του Ανδρέα Βγενόπουλου για να βρεθούν γέφυρες επικοινωνίας με την οικογένεια Βαρδινογιάννη είναι να απευθυνθεί στον Βαρδή, πατέρα του «Τζίγκερ», ελπίζοντας πως θα είναι συνεργάσιμος. Το… προξενιό ανέλαβε να κάνει ο Θανάσης Γιαννακόπουλος. Θα καταφέρει να φέρει σε επαφή τις δύο πλευρές; Κι αν ναι, θα βρεθεί έστω και την ύστατη στιγμή μία λύση; Αν όχι, η πτώχευση είναι αναπόφευκτη.

Ψηλά τη σημαία

Κόντρα στα προβλήματα της ΠΑΕ, οι παίκτες του Παναθηναϊκού συνεχίζουν να κάνουν το καθήκον τους. Επικράτησαν χθες 2-0 του Αστέρα στην Τρίπολη και με τέσσερις σερί νίκες θα μπουν επικεφαλής και με ένα σημαντικό βαθμολογικό προβάδισμα έναντι Ατρομήτου, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ στα play offs. Εκεί όπου θα διεκδικήσουν τη δεύτερη θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Champions League και όπου με τα υπάρχοντα δεδομένα έχουν πολλές πιθανότητες να είναι στο γκρουπ των ισχυρών και στους δύο προκριματικούς γύρους (σίγουρα στον τρίτο προκριματικό και πιθανότατα και στα play offs της διοργάνωσης).

Με απουσίες στο φινάλε

Κλέιτον και Μαρίνος συμπλήρωσαν χθες τέσσερις κίτρινες κάρτες και θα απουσιάσουν από το ματς της τελευταίας αγωνιστικής, την ερχόμενη Κυριακή απέναντι στον Παναιτωλικό στο ΟΑΚΑ. Σε αυτό θα εκτίσουν τη δεύτερη αγωνιστική της τιμωρίας τους οι Κατσουράνης και Σιμάο, ενώ αντίθετα επανέρχονται Βύντρα και Ρούντολφ. Στο ίδιο παιχνίδι οι «πράσινοι» θα εκτίσουν την τρίτη και τελευταία αγωνιστική της ποινής κεκλεισμένων των θυρών που τους έχει επιβληθεί κι έτσι στα play offs θα έχουν τον κόσμο στο πλευρό τους.

Πηγή: sport-fm.gr