Ο Γιάννης Βαρδινογιάννης δεν έδωσε το «παρών» στη Γενική Συνέλευση των μετόχων της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ούτε μέσω κάποιου αντιπροσώπου, κι έτσι στη σημερινή της συνεδρίαση δεν συγκροτήθηκε νέο Διοικητικό Συμβούλιο, απλώς ορίστηκε νέα Γενική Συνέλευσης για τις 8 Μαϊου.

Σε αυτή την επαναληπτική συνεδρίαση της Γενικής Συνέλευσης της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, καλούνται όλοι οι μέτοχοι να δώσουν το “παρών” προκειμένου να βρεθεί μια λύση και να συγκροτηθεί νέο ΔΣ. Ο Ανδρέας Βγενόπουλος σε σύντομη τοποθέτηση που έκανε μετά το τέλος της σημερινής συνεδρίασης έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου λέγόντας χαρακτηριστικά: «Εάν δεν υπάρξει λύση και στις 8 Μαϊου, τότε πτωχεύουμε».

Πρωτοβουλία από Θανάση

Στην επαναληπτική Γενική Συνέλευση υπάρχει η ελπίδα να δώσει το παρών ο Γιάννης Βαρδινογιάννης. Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος -όπως είπε κατά τη διάρκεια της Συνέλευσης- θα αρχίσει μια προσπάθεια προσέγγισης του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ζητώντας του να βοηθήσει την κατάσταση δίνοντας το παρών σε αυτή τη νέα διαδικασία.

Την πρωτοβουλία αυτή επιβεβαίωσε και ο ίδιος στις δηλώσεις που έκανε μετά τη Συνέλευση.

«Ναι είναι αλήθεια, θα προσπαθήσω. Θέλω να προσφέρω τις υπηρεσίες μου για τον Παναθηναϊκό», υποστήριξε -αρχικά- ο Θανάσης Γιαννακόπουλος.

Πηγή: sport-fm.gr