Στη σημερινή προπόνηση του Ολυμπιακού θα ξεκαθαρίσει η συμμετοχή του Αριέλ Ιμπαγάσα στο αυριανό ντέρμπι με την ΑΕΚ στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Οι εξετάσεις που υποβλήθηκε ο Αργεντινός χαφ βγήκαν καθαρές και αν καταφέρει να προπονηθεί με τους συμπαίκτες του, τότε θα τεθεί στη διάθεση του Ερνέστο Βαλβέρδε για το παιχνίδι με την «Ένωση».

Σε πρώτη φάση δεν φαίνεται να έχει σοβαρό ο 35χρονος παίκτης και όλα δείχνουν ότι θα είναι στην αποστολή των «ερυθρόλευκων» για το αυριανό ματς στο Φάληρο.

Αν δεν τα καταφέρει, τότε τη θέση του Αργεντινού θα πάρει ένας εκ των Μακούν ή Φουστέρ. Επίσης, θα επιστρέψει στην ενδεκάδα ο Τοροσίδης, ενώ υπάρχουν πιθανότητες να παραμείνει ο Αμπντούν.

Νέο τετ-α-τετ του Μαρινάκη

Συνάντηση με τους Βασίλη Τοροσίδη, Χοσέ Χολέμπας και Μπαλάς Μέγιερι είχε κατά τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού θέλει να «ντοπάρει» της ομάδας εν όψει της δύσκολης συνέχειας που ακολουθεί στις υποχρεώσεις της ομάδας.

«Να παίξουμε όπως με τον ΠΑΟΚ και το μυαλό μας να είναι μόνο στην ΑΕΚ. Να μην σκεφτόμαστε τη Ρωσία και το παιχνίδι με τη Ρούμπιν. Στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος λέγαμε ότι ήταν εύκολο ματς, αλλά είδατε τι πάθαμε», είπε μεταξύ άλλων ο ισχυρός άνδρας των Πειραιωτών στους τρεις παίκτες.

Πηγή: sportfm.gr