Διχασμένη… προσωπικότητα είχε για ακόμη ένα φιλικό ματς ο ΠΑΟΚ, αυτή την φορά κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Σόφιας. Ο Λάζλο Μπόλονι είδε την ομάδα του να παίζει σωστά το πρώτο μισάωρο του παιχνιδιού αλλά στην υπόλοιπη διάρκεια παρουσιάστηκε με πολλά αμυντικά κενά αλλά και επιθετική αστάθεια. Οι Βούλγαροι επικράτησαν με 3-2. Ο Βιεϊρίνια έβαλε μπροστά τους Θεσσαλονικείς στο 9’, Τριχόνοφ, Ντέλεφ και Ζίκου σκόραραν για την ΤΣΣΚΑ και μείωσε για τον ΠΑΟΚ ο Τσουκαλάς στο 70’.

Στο πρώτο μέρος, ο Λάζλο Μπόλονι παρέταξε το, θεωρητικά, βασικό σχήμα. Το πρώτο μισάωρο ο ΠΑΟΚ είχε τον έλεγχο του αγώνα αλλά και κατάφερε να προηγηθεί στην δεύτερη επίσκεψη του στα καρέ της ΤΣΣΚΑ, ύστερα από ωραία συνεργασία του Σαλπιγγίδη με τον Έτο και τον Βραζιλιάνο να μπαίνει στην περιοχή, να «γυρίζει» όμορφα στον Βιεϊρίνια που δεν δυσκολεύτηκε να πλασάρει εύστοχα τον Καρατζόφ. Ο ρυθμός του «Δικεφάλου του Βορρά» έπεσε στην πορεία και οι Βούλγαροι αναθάρρησαν και έφτασαν στην ισοφάριση με γκολ του Τριχόνοφ στο 27’. Η ΤΣΣΚΑ Σόφιας είχε ακόμα δύο καλές ευκαιρίες με μακρινά σουτ, αλλά οι σωστές επεμβάσεις του Χαλκιά έσωσαν τον ΠΑΟΚ.

Ο Ρουμάνος τεχνικός δεν έκανε αλλαγές στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου αλλά ο ΠΑΟΚ ήταν πολύ κακός κυρίως στα πρώτα είκοσι λεπτά. Πολλά αμυντικά κενά που κόστισαν δύο γκολ. Ντέλεφ στο 49’ και Ζίκου στο 51’ αύξησαν την διαφορά του σκορ στο 3-1. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» συνήλθε από το «σοκ» μετά το 65’, ισορρόπησε την εις βάρος του κατάσταση και μόλις μπήκε ο Τσουκαλάς και ακούμπησε μπάλα, πλάσαρε σωστά και διαμόρφωσε το τελικό 3-2.

Πηγή: sportfm.gr