Παίκτης του Άρη και επίσημα είναι πλέον ο Καρίμ Σολτάνι. Όπως ανακοινώθηκε από την ΠΑΕ, ο Γαλλοαλγερινός επιθετικός υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας. «Να βοηθήσω να πετύχουμε τους στόχους που θα θέσουμε», δήλωσε στο επίσημο σάιτ των «κίτρινων».

Οι δύο πλευρές είχαν φτάσει σε συμφωνία εδώ και αρκετές μέρες και αυτό που απέμενε ήταν να πέσουν οι υπογραφές και να ανακοινωθεί επίσημα από την διοίκηση του Άρη. Αυτό έγινε σήμερα το μεσημέρι με τον Σολτάνι να υπογράφει μονοετές συμβόλαιο που θα του αποφέρει 220 χιλιάδες ευρώ.

Μετά την ανακοίνωσή του από τον Άρη, ο Γαλλοαλγερινός επιθετικός δήλωσε:
«Είμαι πολύ ευχαριστημένος που θα αγωνιστώ σε μία μεγάλη ομάδα όπως ο ΑΡΗΣ. Έχοντας αγωνιστεί την προηγούμενη σεζόν στον Ηρακλή ξέρω πολύ καλά τι σημαίνει ΑΡΗΣ. Ξέρω ότι είναι μία από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ελλάδας και πιστεύω ότι μπορώ να βοηθήσω από την πλευρά μου να πετύχουμε τους στόχους που θα θέσουμε με την διοίκηση και τον προπονητή. Ένας από τους λόγους που επέλεξα τον ΑΡΗ χωρίς καμία αμφιβολία ήταν και οι φίλαθλοι της ομάδας που είναι φανταστικοί και ανυπομονώ να αγωνιστώ για αυτούς και ειδικά στο κατάμεστο γήπεδό μας».

Πηγή: sport-fm.gr