Ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί σε λίγες ώρες (25/5, 20:00) τη Βάλουρ στη ρεβάνς της ήττας του με 30-26 στον πρώτο τελικό του EHF European Cup στο χάντμπολ και στο ΣΕΦ θα βρεθεί και ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος στηρίζει πάντα έμπρακτα όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη.

Οι Ερυθρόλευκοι διεκδικούν τον πρώτο ευρωπαϊκό τίτλο τους στο άθλημα και ευχή όλων είναι να τα καταφέρουν ώστε να παραμείνει το τρόπαιο στην Ελλάδα, από τη στιγμή που πέρυσι το είχε κατακτήσει η ΑΕΚ. Το σκορ, βέβαια, του πρώτου αγώνα δεν ήταν και το καλύτερο, το -4 όμως είναι μια διαφορά που μπορεί να ανατραπεί και στις τάξεις του συλλόγου είναι σε κατάσταση… πανστρατιάς!

Το γεγονός, άλλωστε, ότι ο δεύτερος τελικός θα γίνει στο ΣΕΦ δείχνει και το πόσο κόσμο περιμένουν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού και εκεί θα είναι και ο Μαρινάκης. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ στηρίζει πάντα έμπρακτα όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη, είτε οικονομικά είτε με την παρουσία του σε αγώνες, οπότε δεν θα μπορούσε να λείπει από έναν ιστορικό ευρωπαϊκό τελικό.

Ο Ολυμπιακός, όπως έχει φανεί και από δηλώσεις και πράξεις, είναι ενωμένος και ευχή των ανθρώπων του είναι να κατακτηθεί το ευρωπαϊκό στο χάντμπολ και να… ανοίξει τον δρόμο για το ποδόσφαιρο.