Η Λαμία υποδέχθηκε την ΑΕΚ και ηττήθηκε με 1-3 για την 24η αγωνιστική του πρωταθλήματος, σε ένα παιχνίδι στο οποίο δεν αγωνίστηκε ο Σωτήρης Τσιλούλης και ο λόγος, όπως αποκάλυψε ο Λεωνίδας Βόκολος στις δηλώσεις του, είναι το γεγονός ότι έχει ήδη υπογράψει προσύμφωνο με τους Κιτρινόμαυρους.

Ο 29χρονος δεξιός εξτρέμ, ο οποίος έχει πέντε γκολ και μία ασίστ σε 22 συμμετοχές φέτος, μένει ελεύθερος από τη Λαμία στο τέλος της σεζόν και έχει ήδη βρει την επόμενη ομάδα του, όπως είπε ο προπονητής του στις δηλώσεις του αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα.

«Ο Τσιλούλης ενημέρωσε χθες ότι έχει υπογράψει με την ΑΕΚ και για αυτό δεν ήταν διαθέσιμος», είπε σχετικά ο Βόκολος, ο οποίος έκανε ένα σχόλιο και για το ματς, στο οποίο η ομάδα του δεν κατάφερε να πάρει θετικό αποτέλεσμα, παραμένοντας πάντως στην 6η θέση που δίνει εισιτήριο για τα play off.

«Ήταν ένα απαιτητικό ματς. Σταθήκαμε όσο καλύτερα μπορούσαμε. Η ΑΕΚ εκμεταλλεύτηκε τις αδράνειές μας και βρήκε γκολ από στατικές φάσεις και μια αντεπίθεση. Στο δεύτερο μέρος αντιδράσαμε, αλλά δεν τα καταφέραμε. Συνεχίζουμε, έτσι είναι το ποδόσφαιρο, κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι», είπε ο προπονητής της Λαμίας.