Δεν έχει ταυτοποιηθεί μέχρι στιγμής το θύμα της μαφιόζικης επίθεσης που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής (4/8) στην οδό Αλκμήνης στα Πετράλωνα.

Οι πρώτες πληροφορίες που έχει συλλέξει το Τμήμα Εγκλημάτων Κατά Ζωής, κάνουν λόγο για ενέδρα από δύο άτομα στη θέα των οποίων το θύμα επιχείρησε να διαφύγει χωρίς να τα καταφέρει. Στο σημείο έχουν βρεθεί τουλάχιστον 14 κάλυκες από πυροβόλο όπλο, αρκετές βολίδες έχουν καρφωθεί σε σταθμευμένα οχήματα δείγμα του ότι οι δράστες πυροβολούσαν σχεδόν στα τυφλά με σκοπό να πετύχουν το θύμα τους πριν αυτό διαφύγει.

Αίσθηση προκαλεί το γεγονός, ότι πάνω του βρέθηκε μεγάλο χρηματικό ποσό (σ.σ. 5.000 ευρώ περίπου) κάτι που παραπέμπει σε δοσοληψία. Ωστόσο, οι δράστες δεν πήραν τα χρήματα, είτε γιατί δεν γνώριζαν ότι θα έχει πάνω του είτε γιατί βιάστηκαν να διαφύγουν από το σημείο της δολοφονίας.

Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα και οι αστυνομικοί της Ασφάλειας «σκανάρουν» στα Πετράλωνα αναζητώντας τυχόν μαρτυρίες και υλικό από κάμερες ασφαλείας.