Μια από τις υποθέσεις που απασχόλησαν την εκπομπή «Φως στο Τούνελ» στην επιστροφή της για το 2022 το βράδυ της Παρασκευής (14/1), ήταν και εκείνη της Στέλλας Δουλιανάκη, μιας 43χρονης γυναίκας που αγνοούνταν για τέσσερις μήνες.

Η οικογένειά της αναζητούσε τη γυναίκα που προτού εξαφανιστεί έμενε στα Κάτω Πατήσια. Σύμφωνα με την εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού Mega, η τελευταία φορά που κάποιος την είχε δει ζωντανή ήταν στα μέσα του περασμένου Οκτωβρίου, όταν κάποιος γνωστός της την είδε στην Πλατεία Κολιάτσου. Μάλιστα, η οικογένειά της είχε λόγους να θεωρεί πως η ζωή της διατρέχει κίνδυνο.

Έτσι με την κινητοποίηση των τηλεθεατών, η εκπομπή έλαβε μια σοβαρή μαρτυρία για τα ίχνη της αγνοούμενης Στέλλας Δουλιανάκη, με την Αγγελική Νικολούλη να λέει στον αέρα του «Φως στο Τούνελ»: «Φαίνεται ότι έχουμε βρει την κοπέλα!». Τις πληροφορίες έδωσε τηλεθεατής που την εντόπισε σε περιοχή του κέντρου της Αθήνας.

Έπειτα, μίλησε ζωντανά η αδερφή της 43χρονης που επιβεβαίωσε πως η γυναίκα που βρέθηκε είναι όντως η Στέλλα Δουλιανάκη. «Ναι αυτή είναι», είπε και συνέχισε: «η εξέλιξη μας καθησυχάζει καθώς είχαμε χάσει τα ίχνη της εδώ και πολύ καιρό». Επιπλέον, μίλησε και ο μάρτυρας που έδωσε την πληροφόρηση: «Καθόμουν με τη σύζυγό μου και βλέπαμε την εκπομπή και θυμήθηκα το παρουσιαστικό της γυναίκας και αποφασίσαμε με τη γυναίκα μου να πάμε στο σημείο που την είχα δει στο κέντρο της Αθήνας για να την ψάξουμε. Πήγαμε εκεί και όντως ήταν η κοπέλα».