Από την ερχόμενη εβδομάδα πιθανολογεί ο Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης, συνήγορος του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, ότι θα έρθουν τα πορίσματα των εκθέσεων για την κάμερα στο σπίτι στα Γλυκά Νερά, αλλά και για την άρση στους τραπεζικούς λογαριασμούς και το κινητό τηλέφωνο του Μπάμπη. Τόσο ο κος Παπαϊωαννίδης όσο και ο συνήγορος της οικογένειας της Καρολάιν, Θανάσης Χαρμάνης μιλούν για στασιμότητα αυτή τη στιγμή στις εξελίξεις της υπόθεσης και από την πλευρά της έρευνας αλλά και στο δικαστικό της κομμάτι.

Της Δήμητρας Τριανταφύλλου

Υπενθυμίζεται ότι μετά από εντολή των δικαστικών αρχών έγινε άρση του τηλεφωνικού και τραπεζικού απορρήτου του δράστη, ενώ εξετάστηκε και η κάμερα που βρισκόταν στο σαλόνι της μεζονέτας των Γλυκών Νερών.

Τα συγκεκριμένα ευρήματα αναμένονται με ενδιαφέρον, ειδικά από τον συνήγορο του Μπάμπη, ο οποίος θεωρεί ότι στα αποτελέσματα αυτών των εκθέσεων στηρίζεται ένα σημαντικό κομμάτι της υπερασπιστικής γραμμής του πελάτη του.

«Πηγαίνουμε μάλλον για την άλλη εβδομάδα για τις εκθέσεις», σημειώνει ο κος Παπαγιαννίδης τονίζοντας ότι παρά το μεγάλο ενδιαφέρον της κοινής γνώμης για το θέμα, η υπόθεση είναι μια από τις πολλές που απασχολούν την δικαιοσύνη.

Όπως σημειώνει ο ίδιος άλλωστε, ο ανακριτής δεν έχει ακόμα καλέσει για κατάθεση ούτε την οικογένεια Αναγνωστόπουλου ούτε τους γονείς της Καρολάιν.

Όσο για την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου του καθ’ομολογίαν δολοφόνου, αυτό που εξετάστηκε είναι οι κλήσεις που έκανε αλλά και αυτές που δέχτηκε τόσο κατά το διάστημα που αφαίρεσε τη ζωή της Καρολάιν, μετά από το γεγονός αλλά και τα τηλεφωνήματα των προηγούμενων ημερών. Ελέγχθηκαν επίσης οι κινήσεις των τραπεζικών λογαριασμών του ίδιου αλλά και όσων διέθετε μαζί με την Καρολάιν.

Αυτό που ίσως αναμένεται με περισσότερο ενδιαφέρον από όλα είναι το πότε αφαιρέθηκε η κάμερα από τη θέση της και αν αυτή η στιγμή συμπίπτει με αυτή που αναφέρει ο καθ΄ ομολογίαν δολοφόνος.

Το μόνο που έχει δρομολογηθεί για την ώρα είναι η ορισμένη για τις 7 Οκτωβρίου δικάσιμος για την οριστική επιμέλεια της μικρής Λυδίας. Εκεί, τόσο ο Θανάσης Χαρμάνης, συνήγορος της οικογένειας της Καρολάιν, όσο και ο Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης θεωρούν ούτε λίγο, ούτε πολύ το θέμα λήξαν, εκτιμώντας ότι η επιμέλεια θα δοθεί στους γονείς της Καρολάϊν. «Δεν θα ζητήσει κάτι ο πελάτης μου, επιθυμεί η κατάσταση της επιμέλειας να παραμείνει ως έχει» σημείωσε ο συνήγορος του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου.

Όσο για την απόφαση της μητέρας της Καρολάιν να αφαιρέσει από το μνήμα της κόρης της, τη λέξη «σύζυγος» ο κος Χαρμάνης, λέει: «αυτό ήθελε, το αποφάσισε και το έκανε». Ο ίδιος τόνισε με τη σειρά του πως: «δεν έχουν προκύψει νεά ή σημαντικά ευρήματα για την εξέλιξη της υπόθεσης».