Βαριές κακώσεις στο κεφάλι από τέμνον όργανο φαίνεται να είναι, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή Ηλία Μπογιόκα, η αιτία θανάτου του 58χρονου δικηγόρου, τον οποίο βρήκε νεκρό χθες (25.04) ένας φίλος του στη μονοκατοικία που έμενε στην Τροιζηνία. Όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» το θύμα έφερε επίσης θλαστικό τραύμα στην σπονδυλική στήλη.

Στην εκπομπή μίλησε και ο αδερφός του θύματος, επίσης δικηγόρος ο οποίος τόνισε ότι δεν έχει πλήρη εικόνα, καθώς είναι σε εξέλιξη η έρευνα των Αρχών. «Υπάρχουν ενδείξεις ότι πιθανόν είναι εγκληματική ενέργεια» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Όπως μετέδωσε η ίδια εκπομπή το θύμα φέρει χαρακιά απ’ την μια άκρη του κεφαλιού έως και την άλλη και υπέκυψε από ακατάσχετη αιμορραγία. Από την αυτοψία φαίνεται ότι το θύμα αιφνιδιάστηκε. Βρέθηκε πεσμένος στο πάτωμα, φορώντας πουκάμισο και μία φόρμα, ενώ δεν υπήρχαν ίχνη παραβίασης στο σπίτι.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.