Σκληρό παιδικό πορνογραφικό υλικό ακόμα και με νήπια κατείχε 39χρονος

Σοκαριστικά τα ευρήματα


ΚΟΙΝΩΝΙΑΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ
12:06
22/11/2019
Σκληρό παιδικό πορνογραφικό υλικό ακόμα και με νήπια κατείχε 39χρονος
31
loading

Απολογείται σήμερα στον ανακριτή, μετά από προθεσμία που ζήτησε και έλαβε, ένας 39χρονος κάτοικος Βόλου κατηγορούμενος για περιπτώσεις κατοχής, παραγωγής και διακίνησης υλικού και κατ' επάγγελμα, με σκοπό την αποκόμιση εισοδήματος, σύμφωνα με την Εισαγγελία του Βόλου. Σε έφοδο των αστυνομικών, ο 39χρονος φέρεται να κατείχε φωτογραφίες και βίντεο με ιδιαίτερα σκληρές και σοκαριστικές σκηνές, περισσότερων από 10 παιδιών, από νηπιακή ηλικία μέχρι και 13 χρονών, με τα περισσότερα κορίτσια, που φέρεται να κατέβαζε από σεξουαλικού περιεχομένου ιστοσελίδα.

Σύμφωνα με την σημερινή επίσημη ενημέρωση από την Διεύθυνση της Αστυνομίας Μαγνησίας, ο 39χρονος προωθούσε τις εικόνες σε άλλα άγνωστα άτομα και σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ίσως και έναντι αμοιβής, ενώ οι εικόνες είναι ιδιαίτερα σκληρές και σοκαριστικές.

Στον εντοπισμό του 39χρονου, σημαντικό ρόλο έπαιξε το Εθνικό Κέντρο για παιδιά που έχουν εξαφανισθεί και οι αρμόδιες αμερικανικές αρχές μέσω του Οργανισμού NCMEC (National Center for Missing and Exploited Children), που ενημέρωσε την Εισαγγελία Αθηνών η οποία εξέδωσε βούλευμα για την άρση του απορρήτου των επικοινωνιών. Από την άμεση ψηφιακή ανάλυση προέκυψαν τα στοιχεία της ταυτότητας του 39χρονου και ο τόπος κατοικίας του. Στη συνέχεια κλιμάκιο αστυνομικών της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Βόλου, πραγματοποίησε έρευνα στο σπίτι του, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, δύο σκληροί δίσκοι και κινητό τηλέφωνο.

Από την έρευνα βρέθηκαν πλήθος φωτογραφιών και βίντεο που περιείχαν υλικό πορνογραφίας ανηλίκων και ο 39χρονος συνελήφθη με την αυτόφωρη διαδικασία και οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Βόλου, ενώ σήμερα απολογείται στον ανακριτή.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

31
σχόλια
 1. avatar […]

  θα καλοπερασει στην φυλακη....

 2. avatar Ας δούμε την ουσία……

  Δεν με νοιάζει αν είναι Έλληνας η όχι. Σημασία έχει όλα αυτά τα κτήνη να τα εντοπίζουμε και να τα εξαφανίζουμε. Και άρρωστοι να είναι ψυχικά για μένα δεν έχει σημασία. Πρέπει να τους τελειώσουμε. Απλά .

 3. avatar Τι θα ωφεληθεί ο άνθρωπος αν κερδίσει τον κόσμο όλο&χάσει την ψυχή του;Ιησούς Χριστός,Μάρκος 8:36.Μόνο ο Ιησούς σώζει αιώνια!Δες 3w.erotiseisapantiseis.gr

  (1/3) Δυστυχώς καθημερινά πλέον στην Ελληνική κοινωνία ακούμε για τέτοια φαινόμενα σεξουαλικής διαστροφής και ανωμαλίας. Επειδή ζούμε σε έσχατους καιρούς και όπως το λέει η Αγία Γραφή όλες οι αμαρτίες και οι διαστροφές θα έχουν μεγάλη αύξηση αλλά ιδιαίτερη αύξηση θα έχουν να κάνουν ότι σχετίζεται με τις σεξουαλικές αμαρτίες. Όπως και αυτός ο πονηρός άνθρωπος που διακινούσε υλικό παιδικής πορνογραφίας χωρίς να ξέρει ότι αυτό που έκανε εκτός από παράνομο είναι και πολύ σοβαρή αμαρτία αλλά και τι επιπτώσεις θα έχει αυτό για την ψυχή του.Δυστυχώς πολλοί άνθρωποι που δεν μελετούν τον Λόγο του Θεού νομίζουν ότι είναι ελεύθεροι+είναι δικαίωμα τους να κάνουν ότι θέλουν+ότι τους βολεύει χωρίς να έχουν ηθικές συνέπειες+χωρίς να λογοδοτήσουν+ποτέ.Όμως δεν είναι έτσι. Ο Θεός που έφτιαξε τον κόσμο,έδωσε τον άνδρα+την γυναίκα+ευλόγησε την συνεύρεση τους+το να κάνουν παιδιά+απογόνους.Όμως το να παίρνεις τα δώρα του Θεού,στην προκειμένη περίπτωση την ηδονή που είναι το αποτέλεσμα της σεξουαλικής συνεύρεσης+να μην θέλεις να αναλάβεις τις ευθύνες σου,δηλαδή το να κάνεις οικογένεια+να έχεις παιδιά είναι εκ του πονηρού+άρα αμαρτία.Το σεξ εκτός γάμου αλλά+η κάθε είδους σεξουαλική διαστροφή φανερώνει πόσο πολύ έχει αλλοτριωθεί ο άνθρωπος από την πονηρή καρδιά του+την αμαρτία αλλά ταυτόχρονα φανερώνει+πόσο πολύ μακριά ζει από την αλήθεια+την δικαιοσύνη του άγιου Θεού+του Χριστού.

 4. avatar Τι θα ωφεληθεί ο άνθρωπος αν κερδίσει τον κόσμο όλο&χάσει την ψυχή του;Ιησούς Χριστός,Μάρκος 8:36.Μόνο ο Ιησούς σώζει αιώνια!Δες 3w.erotiseisapantiseis.gr

  (2/3) Ο Θεός είναι τόσο άγιος+δίκαιος που ο Ιησούς Χριστός είπε όχι μόνο η πράξη της πορνείας είναι αμαρτία αλλά επίσης η επιθυμία μιας γυναίκας για να έχεις σεξουαλική συνεύρεση χωρίς να είσαι παντρεμένος μαζί της είναι πορνεία (δες Ματθαίο 5:27-28).Ενώ η Αγία Γραφή μας λέει επίσης ότι αμαρτία δεν είναι μόνο να κάνεις εσύ την αμαρτία αλλά+απλά να επιδοκιμάζεις κάποιον που την κάνει (Ρωμαίους 1:28-32).
  Δυστυχώς οι αμαρτίες που έχουν να κάνουν με την σεξουαλική ελευθερία του ανθρώπου είναι πολύ διαδομένες στην σημερινή εποχή μας (που είναι εποχή αυθαιρεσίας +υπερβολής) όπως είναι:η πορνεία,η μοιχεία,οι σεξουαλικές σχέσεις πριν ή έξω από τον γάμο που ευλόγησε ο Θεός- Δημιουργός,οι ασέλγειες,οι βιασμοί,οι παιδεραστίες,η πορνογραφία,η ομοφυλοφιλία,η μαστροπεία και άλλα παρόμοια για τα οποία μας όμως μας προειδοποιεί πολύ αυστηρά ο Λόγος του Θεού,δηλαδή η Αγία Γραφή πως όσοι κάνουν όλες αυτές τις αμαρτίες «βασιλεία Θεού δεν πρόκειται να κληρονομήσουν» Α’ Κορινθίους 6:9-11.Τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα αλλά +παγκόσμια υπάρχει σε μεγάλη έξαρση κάθε είδους σεξουαλικής διαστροφής+αμαρτίας.Γι αυτό και αυτή η αμαρτία που έκανε αυτός ο άνθρωπος είναι πολύ σοβαρή (στην Παλαιά Διαθήκη τέτοιου είδους αμαρτίες τις τιμωρούσαν με άμεση θανάτωση του βιαστή και του πόρνου) γι αυτό και θα κριθεί ανάλογα από τον δίκαιο+άγιο Θεό , τον Δημιουργό του σύμπαντος και Θεό της Αγίας Γραφή κατά την ημέρα της ανάστασης.

 5. avatar Τι θα ωφεληθεί ο άνθρωπος αν κερδίσει τον κόσμο όλο&χάσει την ψυχή του;Ιησούς Χριστός,Μάρκος 8:36.Μόνο ο Ιησούς σώζει αιώνια!Δες 3w.erotiseisapantiseis.gr

  (3/3) Ο άνθρωπος αν συνεχίσει τον δρόμο της αμαρτίας , ακόμα και αν δεν τον συλλάβει ποτέ η αστυνομία μια μέρα θα λογοδοτήσει για τις αμαρτίες του σε ένα δικαστήριο πολύ ανώτερο και εκεί δεν θα μπορεί ούτε να κρυφτεί ούτε να αποφύγει την ποινή του. Γι αυτό και συμφέρει κάποιον άνθρωπο αν κάνει κάποια τέτοια παράνομη πράξη ή σεξουαλική ανηθικότητα να την σταματήσεις αμέσως και να πάει να παραδοθεί μόνος του και αυτοβούλως στις αστυνομικές αρχές. Τον συμφέρει ένα εκατομμύριο φορές να μετανοήσει και να τον τιμωρήσει ο ανθρώπινος νόμος από το να πεθάνει αμετανόητος και να πέσει στα ¨χέρια του ζωντανού Θεού¨ κατά το Εβραίους 10:31.
  Όμως όσο και αν κάποιος έχει κυλιστεί μέσα στο βούρκο της αμαρτίας και ο διάβολος έχει κάνει την ζωή του ένα μάτσο χάλια, ευχαριστούμε τον Ιησού Χριστό που ήρθε στην γη,έγινε άνθρωπος+στο τέλος πέθανε στην θέση του κάθε αμαρτωλού ώστε να μην καταδικαστεί όποιος μετανοεί+πιστεύει στον Ιησού Χριστό αλλά να λάβει συγχώρεση+ να ζήσει μια νέα+άγια ζωή με την δύναμη που χορηγεί ο Θεός.

  1. avatar 667

   Τι χρειάζεται η α.γραφή όταν υπάρχει το Google;

   1. avatar Ο Ιησούς Χριστός ήρθε να σώσει αμαρτωλούς &όχι να τους καταδικάσει.Αν αισθάνεσαι ότι είσαι αμαρτωλός έλα σήμερα στον Χριστό &Αυτός θα σε συγχωρέσει&θα σου δώσει αιώνια ζωή. Μελέτα την Καινή Διαθήκη.

    Υπάρχει μια μεγάλη διαφορά. Αυτά που διαβάζεις στο ίντερνετ είναι γνώμες ανθρώπων που αλλά μπορεί να γίνουν+αλλά να μην γίνουν. Όμως αυτά που θα διαβάσεις μέσα στην Αγία Γραφή θα γίνουν μέχρι+την τελευταία κεραία. Ο Ιησούς Χριστός μας διαβεβαίωσε ότι [35 Ο ουρανός οι η γη θα παρέλθουν, οι λόγοι μου όμως δε θα παρέλθουν».] Ματθαίος Ευαγγέλιο 24:35. Και να είσαι σίγουρος ότι ο Ιησούς Χριστός δεν είπε ποτέ ούτε ένα ψέμα.Διότι σαν Δημιουργός του σύμπαντος και του ανθρώπου δεν έχει ανάγκη να πει κάποιο ψέμα. Αυτό που λέει μπορεί να το κάνει, και αυτό που έχει κάνει δεν έχει κανένα πρόβλημα να μας το πει για να το γνωρίζουμε ώστε να προσέχουμε. Άραγε εσύ παίρνεις τα λόγια του Ιησού Χριστού στα σοβαρά; Νομίζω ότι αν δεν γνωρίζεις τι δίδαξε ακριβώς ο Ιησούς Χριστός, είναι ώρα να μελετήσεις έστω και από περιέργεια τουλάχιστον μια φορά την Καινή Διαθήκη. Εκεί θα διαπιστώσεις ότι οι παπάδες και οι θρησκείες των ανθρώπων παρουσιάζουν μια διαστρεβλωμένη εικόνα του Ιησού Χριστού. Οι παπάδες τις περισσότερες φορές κάνουν πράγματα αντίθετα από όσα δίδαξε ο Ιησούς Χριστός. Άλλες πάλι φορές οι ψεύτικες θρησκείες έχουν αφήσει στην άκρη την Αγία Γραφή +προβάλουν την παράδοση της εκκλησίας τους πιο πάνω από την Αγία Γραφή. Όλα αυτά όμως ο Ιησούς Χριστός τα καταδίκασε.Για αυτό φρόντισε τα λόγια του να γραφτούν από τους αυτόπτες μάρτυρες Του, που ήταν οι απόστολοι ώστε σήμερα εγώ και εσύ να μπορούμε να τα διαβάσουμε από πρώτο χέρι τι δίδαξε ο Ιησούς +τι κάνουν οι θρησκείες στο όνομα Του.

    1. avatar Αλλος

     Κάνε μια επίσκεψη στην ογκολογική πτέρυγα του παιδιατρικού νοσοκομείου και μετά ελα να μου μιλήσεις για θεό.
     Αν πάλι επιμένεις,δώσε μου το e-mail του επειδή εχω μερικές ερωτήσεις να του κάνω.

     1. avatar Ο Ιησούς Χριστός ήρθε να σώσει αμαρτωλούς &όχι να τους καταδικάσει.Αν αισθάνεσαι ότι είσαι αμαρτωλός έλα σήμερα στον Χριστό &Αυτός θα σε συγχωρέσει&θα σου δώσει αιώνια ζωή. Μελέτα την Καινή Διαθήκη. Δες 3w.erotiseisapantiseis.gr

      Είναι καλό που ρωτάς. Νομίζω ότι είναι η ώρα όλοι οι άνθρωποι που έχουν ερωτήσεις για τον Θεό να τις κάνουν+να θέλουν να βρουν τις σωστές απαντήσεις. Αλίμονο σε όσους έχουν ερωτήσεις+δεν ψάχνουν για τις απαντήσεις,+επειδή δεν έχουν απαντήσεις θεωρούν ότι δεν υπάρχει ο Θεός+έτσι αυτοί συνεχίζουν έναν αμαρτωλό τρόπο ζωής. Επίσης να σου πω ότι ένας λογικός άνθρωπος που τον ενδιαφέρει η αλήθεια όταν λάβει τις απαντήσεις στα πραγματικά του ερωτήματα είναι πρόθυμος να πιστέψει στον αληθινό Θεό που δεν είναι άλλος από τον Θεό της Αγίας Γραφής+μας τον αποκάλυψε ο Ιησούς Χριστός. Γιατί αν κάποιος μόλις λάβει μια απάντηση στο ερώτημα του, θέτει συνέχεια νέες ερωτήσεις+το κάνει αυτό σαν μια δικαιολογία για να μην πιστέψει ποτέ στον Θεό τότε αυτό δεν είναι δείγμα ενός σοφού ανθρώπου. Στο ερώτημα σου τώρα. Η απάντηση είναι στα 3 πρώτα κεφάλαια της Αγίας Γραφής γιατί υπάρχει αρρώστια+γιατί πεθαίνουν οι άνθρωποι αλλά+στα 3 τελευταία κεφάλαια της Αγίας Γραφής (στο βιβλίο της Αποκάλυψης) που δείχνει πως θα είναι η ζωή στην αιωνιότητα όπου δεν θα υπάρχει πόνος, δάκρυ, αρρώστια+ο θάνατος. Ο Θεός έκανε τον άνθρωπο τέλειο, χωρίς να αρρωσταίνει+χωρίς να πεθαίνει. Τον άφησε όμως ελεύθερο να επιλέξει ο ίδιος αν θα ήθελε να ζει για πάντα σε αυτό το περιβάλλον. Όπως θα έχεις ακούσει ο πρώτος άνθρωπος (Αδάμ+Εύα) απέτυχαν να επιλέξουν το σωστό. Αυτό που είχε+έχασε ο Αδάμ, ο Ιησούς Χριστός μας το δίνει πίσω:Αιώνια ζωή+σχέση με τον αληθινό Θεό. Όμως+αυτό το δώρο πρέπει να το θέλεις για να το λάβεις.

     2. avatar Αλλος

      Χωρίς απόδειξη,αυτά που λές είναι καθαρή μυθοπλασία.

     3. avatar Ο Ιησούς Χριστός ήρθε να σώσει αμαρτωλούς &όχι να τους καταδικάσει.Αν αισθάνεσαι ότι είσαι αμαρτωλός έλα σήμερα στον Χριστό &Αυτός θα σε συγχωρέσει&θα σου δώσει αιώνια ζωή. Μελέτα την Καινή Διαθήκη. Δες 3w.erotiseisapantiseis.gr

      Αν είσαι ειλικρινής άνθρωπος με τα πιστεύω σου και συνεπής ώστε να ζεις σύμφωνα με τα όσα πιστεύεις θα ήθελα να σε βοηθήσω να βρεις τις απαντήσεις που χρειάζεσαι και ψάχνεις. Ξέρεις επειδή πριν πιστέψω στον Ιησού Χριστό σαν Κύριο και Θεό μου ήμουν άθεος. Σαν άθεος όμως με ενδιέφερε η αλήθεια. Όταν ξεκίνησα την πνευματική μου έρευνα είπα στον εαυτό μου ( αν υπάρχει Θεός θέλω να το ξέρω πριν πεθάνω. Και αν υπάρχει αιώνια ζωή θέλω να την απολαύσω ότι και αν χρειαστεί να αφήσω πίσω). Πιστεύω πως όποιος κάνει αυτή την συμφωνία με τον εαυτό του, δεν θα είναι δύσκολο να φτάσει στην αλήθεια. Ήθελα λοιπόν να σε ρωτήσω τι είδους αποδείξεις θέλεις για να πειστεις ότι υπάρχει Θεός που δημιούργησε τον άνθρωπο ή ότι ο Ιησούς Χριστός υπήρξε πραγματικά και αναστήθηκε από τους νεκρούς; Σε ποιο τομέα της επιστήμης ή της λογικής θέλεις αποδείξεις (ανέφερε δύο τρεις τομείς τουλάχιστον); Τι είδους θέλεις να είναι οι αποδείξεις; Και τέλος ξεκαθάρισε το με μια δήλωση σου ότι αν βρεις τις αποδείξεις που χρειάζεσαι είσαι έτοιμος και πρόθυμος να αφήσεις τις αμαρτίες ή τις παρανομίες που κάνεις τώρα και από εδώ και πέρα θα ζήσεις όπως θέλει ο Ιησούς Χριστός, δηλαδή μια ζωή με αγάπη, αλήθεια, δικαιοσύνη και καλοσύνη Θεού; Αν πραγματικά θέλεις την αλήθεια και το καλύτερο για τον εαυτό σου θα χαρώ να βοηθήσω και να μοιραστώ μαζί σου ότι έχω ανακαλύψει στην πνευματική μου αναζήτηση και έχει απαντήσει στις δικές μου πνευματικές αναζητήσεις.

     4. avatar Αλλος

      Λόγια,λόγια,λόγια..
      Ότι μπορεί να επιβεβαιωθεί χωρίς απόδειξη, μπορεί και να απορριφθεί χωρίς απόδειξη.
      Το γεγονός ότι ένας πιστός είναι πιο ευτυχισμένος από έναν σκεπτικιστή, είναι το ίδιο με το κάποιος μεθυσμένος να είναι ευτυχισμένος από έναν νηφάλιο. Η ευτυχία της ευπιστίας είναι μια φθηνή και επικίνδυνη ποιότητα ζωής.

     5. avatar Ο Θεός είναι αγάπη και δικαιοσύνη

      Αν θέλεις να πιστέψει με αποδείξεις θα το ζητήσεις εσύ ο ίδιος από τον Θεό. Να είσαι σίγουρος ότι ο Χριστός θα σου αποκαλυφτεί! Ζήτα το απλά από τον Ίδιο! Η ευτυχία του μεθυσμένου με του σκεπτικιστή είναι διαφορετικής πηγής. Η αληθινή ευτυχία δεν είναι άλλη από την πηγή που την αντλείς. Αν την αντλείς με νηφάλιο και καθαρό μυαλό και οργανισμό από την αληθινή πηγή και όχι από υποκατάστατα παροδικά και δηλητηριώδη. Το οξυγόνο που αναπνέεις δεν το βλέπεις , όμως υπάρχει και ζεις από αυτό. Η γη που ζεις σου παρέχει όλα τα διατροφικά εφόδια για να ζήσεις και ζεις από αυτά. Ζεις σε ένα αρχοντικό που σου παρέχει τα πάντα , άσχετα αν ο άνθρωπος το καταστρέφει, και αγνοείς τον ιδιοκτήτη που σου το παρέχει ως δώρο! Και μας ανέχεται ακόμα να το καταστρέφουμε. Τα παιδάκια στα ογκολογικά που λένε πολλοί ναι υπάρχουν. Έχεις δει όλα τις βρεφικές και παιδικές τροφές τι παρεμβάσεις έχουν λάβει; καρκινογόνες και άλλες ουσίες; για το κέρδος; Ποιος φταίει για αυτό; ο Θεός; Και πάλι ο Θεός κάνει έλεος σε πολλά . Αλλά έως πότε; Γιατί ο Θεός ναι είναι αγάπη αλλά είναι και δικαιοσύνη. Μέχρι πότε θα είναι ανοιχτή η πόρτα του ελέους Του; Κανένας δε θα ανεχόταν να παρείχε τα πάντα μέσα στην ίδια του την ιδιοκτησία κάποιον ώστε να χαίρεται και να απολαμβάνει και αυτός ο κάποιος να καταστρέφει την ιδιοκτησία και να αμφισβητεί τον ιδιοκτήτη.

     6. avatar Αλλος

      Και αν υπήρχε Θεός, πιστεύω ότι είναι πολύ απίθανο ότι Αυτός θα είχε μια τόσο μεγάλη ματαιοδοξία ώστε να προσβάλλεται από αυτούς που αμφιβάλλουν για την ύπαρξη Του.

     7. avatar Ο Θεός είναι αγάπη και δικαιοσύνη

      Δεν είναι θέμα προσβολής, δεν είναι ότι ο Θεός προσβάλλεται από αυτούς που αμφισβητούν την ύπαρξή Του. Γιατί ό,τι και να πιστεύουν οι άνθρωποι δεν αναιρείται η ύπαρξή Του. Υπάρχει. Το θέμα είναι καθαρά θέμα αγάπης. Εκείνος από αγάπη για τον άνθρωπο που τον έφτιαξε με τα ίδια Του τα χέρια έδωσε τα πάντα και τον έβαλε , μας έβαλε να ζούμε σε μία τέλεια αριστουργηματική καλλιτεχνία! Θυσίασε το ίδιο Του το παιδί με πλήρη συμφωνία μεταξύ τους ως πράξη δικαιοσύνης ως προς το κακό και την αμαρτία. Πλήρωσε Εκείνος για να πάρει επάνω Του όλα τα χρέη. Σου δίνει την εξόφληση και εσύ την απορρίπτεις. Εσύ φυσικά έχεις όλο το δικαίωμα να τον αμφισβητείς. Μέσα στη Βίβλο στο βιβλίο της Αποκάλυψης του Ιωάννη λέει ο Ίδιος ή κρύος -κρύος ή ζεστός - ζεστός. Δεν αντέχει την χλιαρότητα. Εσύ φαίνεσαι κρύος απέναντί Του και πιστεύω ότι έχεις μεγαλύτερη εύνοια μέσα στην αγάπη Του από κάποιους πιστούς χλιαρούς. Αν ακούς την πόρτα της καρδιάς σου να χτυπά αυτή τη στιγμή, άνοιξέ Του. Θα έρθει στην ζωή σου, θα δειπνήσει μαζί σου και εσύ μαζί Του. Θα γίνει φίλος σου και οικοδεσπότης σου. Είναι μεγάλη τιμή για σένα αυτό! Και καθαρά προσωπικό φυσικά! Γιατί ο Θεός είναι ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ! ...και για σένα που σε γνωρίζει μοναδικά με αγάπη και γνωρίζει το όνομά σου!

     8. avatar Ο Ιησούς Χριστός ήρθε να σώσει αμαρτωλούς &όχι να τους καταδικάσει.Αν αισθάνεσαι ότι είσαι αμαρτωλός έλα σήμερα στον Χριστό &Αυτός θα σε συγχωρέσει&θα σου δώσει αιώνια ζωή. Μελέτα την Καινή Διαθήκη. Δες 3w.erotiseisapantiseis.gr

      Δεν απάντησες όμως συγκεκριμένα τι είδους αποδείξεις θέλεις για να ικανοποιηθεις+να πιστέψεις στον Θεό της Αγίας Γραφής και στην ανάσταση του Ιησού Χριστού που είναι Υιός Θεού+ο Μεσσίας που είχε υποσχεθεί ο Θεός από την στιγμή που έδιωξε τον Αδάμ+ την Εύα από τον αρχικό παράδεισο. Μήπως φοβάσαι ότι μπορεί να υπάρχουν απαντήσεις και σαν ένας λογικός άνθρωπος αντιλαμβάνεσαι ότι αυτό σημαίνει ότι πρέπει να αλλάξεις και ζωή, αλλά ο αμαρτωλός εαυτό σου (και ίσως ο ανθρώπινος εγωισμός σου) δεν σε αφήνει να παραδεχτείς ότι μπορεί να υπάρχουν απαντήσεις. Τα νέα είναι κάτι παραπάνω από καλά. Ο Θεός της Αγίας Γραφής έχει αφήσει υπεραρκετές αποδείξεις ότι υπάρχει+ότι μπορεί να κάνει τα πάντα. Όμως ο Θεός της Αγίας Γραφής ποτέ δεν θα σε εκβιάσει να πιστέψεις με το ζόρι. Αν όμως ψάξεις προσεκτικά+ερμηνεύεις λογικά τα όσα βλέπεις γύρω σου, πιστεύω ότι δεν είναι δύσκολο να φτάσεις στον Θεό της Αγίας Γραφής+πιο συγκεκριμένα στον Ιησού Χριστό. Υπάρχει μια περίπτωση να ρίξεις ένα άδειο μπουκάλι μέσα στον ωκεανό+το μπουκάλι να μην πάρει ούτε μια σταγόνα μέσα. Η περίπτωση αυτή είναι να υπάρχει μια τάπα στον λαιμό του μπουκαλιού. Το ίδιο γίνεται με τον άνθρωπο. Μπορεί υπάρχουν χιλιάδες αποδείξεις και θαύματα του Θεού γύρω του+αυτός να μην τα αναγνωρίζει. Αυτό γίνεται αν η καρδιά του ανθρώπου είναι πορωμενοι+υπάρχει πνευματική τύφλωση στην διάνοια του ανθρώπου.Όλα όμως μπορεί να αλλάξουν αν ο άνθρωπος πει ( Ιησού Χριστέ αν υπάρχεις θέλω να σε γνωρίσω+να σε ακολουθήσω). Δοκίμασε+θα με θυμηθείς!

     9. avatar Αλλος

      Από το λεξικό:
      Αποδεικνύω=με ΛΟΓΙΚΑ και ΑΝΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΑ επιχειρήματα στηρίζω μια γνώμη, έναν ισχυρισμό, μια υπόθεση, κάνω φανερή την αλήθεια ενός πράγματος.
      Θα στο κάνω πιο απλό:
      Η γιαγιά μου επέμενε οτι ηταν παρθένα,δεν τη πίστεψα ποτέ και με γέμιζε κατάρες.

     10. avatar Ο Ιησούς Χριστός ήρθε να σώσει αμαρτωλούς &όχι να τους καταδικάσει.Αν αισθάνεσαι ότι είσαι αμαρτωλός έλα σήμερα στον Χριστό &Αυτός θα σε συγχωρέσει&θα σου δώσει αιώνια ζωή. Μελέτα την Καινή Διαθήκη. Δες 3w.erotiseisapantiseis.gr

      Μπορείς να πιστεύεις ότι θέλεις, είναι δικαίωμα σου και ελευθερία σου. Όμως πιστεύω ότι ο λογικός άνθρωπος θέλει να πιστεύει μόνο ότι είναι αλήθεια. Ο λογικός άνθρωπος δεν ησυχάζει παρά μόνο όταν βρει την αλήθεια και ζει σύμφωνα με αυτήν την αλήθεια που βρήκε. Ο λογικός άνθρωπος δεν μπορεί να συμβιβαστεί ούτε στην ιδέα ότι κάτι από όσα πιστεύει μπορεί να είναι ψέμα, δικό του ή κάποιων άλλων. Επίσης η αλήθεια έχει αξία μόνο για αυτούς που την ψάχνουν και εκτιμούν την αξία της. Είναι όπως ένα ποτήρι δροσερό νερό το καλοκαίρι. Αυτός που διψά το αρπάζει με λαχτάρα και το πίνει μονορουφι και ζητάει και άλλο. Κάποιος που δεν διψάει ούτε που θα γυρίσει να το κοιτάξει. Έτσι είναι και η καρδιά του κάθε ανθρώπου. Θα ανήκει σε μια από τις δύο αυτές κατηγορίες. Δεν θέλω να πω κάτι άλλο.Μόνο κάποια σχετικά λόγια του Ιησού [35 Αποκρίθηκε ο Πιλάτος: «Μήπως εγώ είμαι Ιουδαίος; Το έθνος το δικό σου και οι αρχιερείς σε παράδωσαν σ’ εμένα· τι έκανες;»
      36 Αποκρίθηκε ο Ιησούς: «Η βασιλεία η δική μου δεν είναι από τον κόσμο τούτο. Αν από τον κόσμο τούτον ήταν η βασιλεία η δική μου, οι υπηρέτες οι δικοί μου θα αγωνίζονταν, για να μην παραδοθώ στους Ιουδαίους. Αλλά τώρα η βασιλεία η δική μου δέν είναι από εδώ».
      37 Του είπε τότε ο Πιλάτος: «Επομένως, βασιλιάς είσαι εσύ;» Αποκρίθηκε ο Ιησούς: «Εσύ λες σωστά ότι είμαι βασιλιάς. Εγώ γι’ αυτό έχω γεννηθεί και γι’ αυτό έχω έρθει στον κόσμο: για να μαρτυρήσω για την αλήθεια. Καθένας που είναι από την αλήθεια ακούει τη φωνή μου».] Ιωάννη 18:35-37.

     11. avatar Αλλος

      Το να διαφωνείς με κάποιον που έχει αποκηρύξει τη χρήση της λογικής είναι σαν να δίνεις φάρμακα σε πεθαμένο.

    2. avatar Αλλος

     Δέν υπάρχει θεός,απλά δημιουργήθηκε από τους ανθρώπους των σπηλαίων για να εξηγήσουν τη προέλευση του κεραυνού.
     Μετά, ο πρώτος απατεώνας συνάντησε τον πρώτο αφελή και..η συνέχεια είναι γνωστή,σίγουρα η θρησκεία επιβιώνει για πολλά χρόνια αλλά το ιδιο συμβαίνει και με τα κουνούπια.

     1. avatar Ο Ιησούς Χριστός ήρθε να σώσει αμαρτωλούς &όχι να τους καταδικάσει.Αν αισθάνεσαι ότι είσαι αμαρτωλός έλα σήμερα στον Χριστό &Αυτός θα σε συγχωρέσει&θα σου δώσει αιώνια ζωή. Μελέτα την Καινή Διαθήκη. Δες 3w.erotiseisapantiseis.gr

      Ήθελα να ξέρω πως αν σκεφτείς ότι υπάρχει το ενδεχόμενο να ισχύει+ακριβώς το αντίθετο από αυτό που είπες; Δηλαδή να υπάρχει ο Θεός που δημιούργησε το σύμπαν+τον πρώτο άνθρωπο(Αδάμ) αλλά επειδή Αυτός ο Θεός είναι άγιος+δίκαιος+το ίδιο απαιτεί+από τους ανθρώπους, οι αρχαίοι άνθρωποι βρήκαν πιο εύκολο να αφήσουν τον αληθινό Θεό+να κάνουν θεούς+θρησκείες στα μέτρα τους.Έκαναν θεούς που τους απέδωσαν τις αμαρτωλές τους συνήθειες+έτσι να δικαιολογούν την συνείδηση τους.Όμως ο αληθινός Θεός πάντα είχε+έχει ανθρώπους που Τον πίστευαν+Τον ακολουθούσαν συνειδητά όπως ο Νώε,ο Αβραάμ,ο Μωυσής,ο Ηλίας, ο Δανιήλ,ο Ιώβ κτλ.Στον έσχατο καιρό ο αληθινός Θεός έστειλε τον Υιό του,τον Ιησού Χριστό που μας αποκάλυψε ποιος είναι ακριβώς ο Θεός,με το παράδειγμα Του,πέθανε για τις δικές μας αμαρτίες,όμως επειδή ήταν αναμάρτητος αναστήθηκε+έτσι απέδειξε ότι πραγματικά ήταν Υιός Θεού+ο Σωτήρας.Όμως οι περισσότεροι άνθρωποι παραμένουν πονηροί+υποκριτές.Έτσι είτε αγνοούν τον Θεό+ ζουν σαν να μην υπάρχει.Είτε λένε ότι είναι \"χριστιανοί\" αλλά ούτε την Αγία Γραφή διαβάζουν ούτε βέβαια ζουν σύμφωνα με το παράδειγμα του Ιησού Χριστού.Μην πας μακριά:Εδώ στην Ελλάδα πχ οι παπάδες παριστάνουν τους αντιπροσώπους του Θεού+του Ιησού Χριστού.Όμως βαφτίζουν τα νήπια με το ζόρι,+το κάνουν γιατί θέλουν πολλούς οπαδούς.Όμως υπάρχουν+ οι αληθινοί χριστιανοί βαφτίζουν μόνο όσους πιστεύουν+ θέλουν οι ίδιοι να βαφτιστουν όπως ακριβώς είπε+ο ίδιος ο Ιησούς (δες Μάρκο Ευαγγέλιο 16:15-16).Εσύ δέχεσαι την αλήθεια ή το ψέμα;

 6. avatar ακροδεξιος δηλαδη κλεφτης ανοητος οφσορακιας

  θα κανουν οι ακροδεξιοι καμια συγκεντρωση η επειδη ο δραστης ειναι ελληνας στη μουγκα;;

  1. avatar Δρίτσας

   Τα μπέρδεψες πάλι. Εμείς κάνουμε τέτοιες διαδηλώσεις και δικαιολογούμε τέτοιες πράξεις. Άσε που εμείς τελικά έχουμε και τις περισσότερες οφσορ.

 7. avatar Σταμ

  Εξαφανίστε τους με νόμο. Να ρωτάς και να μην υπάρχουν πουθενά. Με τον υπολογιστή τους και το υλικό τους, [...]

 8. avatar Stilitis

  Ψειρού για 5 χρονάκια και ΜΟΝΙΜΟ ευνουχισμό (χημικός ή μηχανικός = λεπτομέρεια...)

  1. avatar mariasofi

   το μυαλό του είναι άρρωστο από τον εγκέφαλο ξεκινούν όλα...δεν υπάρχει σωτηρία ούτε με τον ευνουχισμό και το χειρότερο είναι πως υπάρχουν και \"οικογενειάρχες\" με παιδιά που ενδιαφέρονται για τέτοιου είδους τερατώδη εγκλήματα...

 9. avatar μεταναστηςς

  με τοσους ελληνες φοβομαστε να αφησουμε εξω τα παιδια μας.

  1. avatar mariasofi

   αυτό το έγκλημα δεν έχει εθνικότητα και τα παιδιά αυτά είναι θύματα πρώτα της οικογένειάς του που τα προωθεί για λίγα χρήματα κι από χώρες που ψάχνουν και το νερό...

 10. avatar . Sheep

  Θανατοοοοοοοοοςςς

 11. avatar παλι ελληνας

  τι θα γινει με αυτη τη ρατσα

  1. avatar θα την τελειώσουμε γιατί

   αλβανάκος ήταν τελικά.

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει