10 χρόνια newsbeast.gr, 10 χρόνια ειδήσεις. Περισσότερες από 3.500 ημέρες, σας μεταφέρουμε, έγκαιρα και έγκυρα, τα σημαντικότερα γεγονότα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Στις 21 Ιουνίου του 2020, το site που εμπιστεύεστε για την καθημερινή σας ενημέρωση συμπλήρωσε μια δεκαετία στις δημοσιογραφικές επάλξεις. Προσωπικότητες από την πολιτική σκηνή του τόπου, εύχονται στο newsbeast.gr.

«Ο χώρος της ηλεκτρονικής ενημέρωσης είναι ιδιαίτερα απαιτητικός και ανταγωνιστικός και τα 10 χρόνια λειτουργίας του newsbeast.gr, με υψηλή επισκεψιμότητα καθημερινά, αποδεικνύουν ότι το αναγνωστικό κοινό σάς έχει επιβραβεύσει με την εμπιστοσύνη του. Το πετύχατε χάρη στην ταχύτητα, την αμεσότητα, την εγκυρότητα της ενημέρωσης και την ευρεία θεματολογία που χαρακτηρίζει τον ειδησεογραφικό σας ιστότοπο. Σας εύχομαι και τα επόμενα χρόνια να συνεχίσετε να προσφέρετε το ίδιο υψηλό επίπεδο δημοσιογραφικής εργασίας στο ελληνικό κοινό, γιατί η υπεύθυνη και αξιόπιστη ενημέρωση επιτρέπει στους πολίτες όχι μόνο να είναι ενήμεροι, αλλά και να διαμορφώνουν ολοκληρωμένη άποψη για όλα τα θέματα που επηρεάζουν τον ατομικό και τον δημόσιο βίο. Καλή δύναμη και πολλές δημοσιογραφικές επιτυχίες σε όλους όσοι εργάζονται στο newsbeast.gr»

Βασίλης Διγαλάκης

Υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων

Το επετειακό κείμενο για τα 10 χρόνια του newsbeast.gr