Πολύ χαρούμενη ήταν η Αγγελική Ηλιάδη για το γεγονός ότι θα έμπαινε στη «Φάρμα». Οι πόρτες της φάρμας άνοιξαν και η τραγουδίστρια μαζί με τους συμπαίκτες της μπήκαν στο αγρόκτημα που θα τους φιλοξενούσε το επόμενο χρονικό διάστημα. Η μοίρα όμως επιφύλασσε ένα άσχημο «χτύπημα» για την Αγγελική Ηλιάδη αφού ο πολυαγαπημένος της πατέρας έφυγε από τη ζωή. Οι πρώτες πληροφορίες ήθελαν, την παραγωγή του reality να ενημερώνει την τραγουδίστρια και εκείνη να αποχωρεί από τη Φάρμα.

Τα πρώτα επεισόδια της Φάρμας προβλήθηκαν και η Αγγελική Ηλιάδη «πρωταγωνιστούσε» σε αυτά. Ωστόσο, φαίνεται πως η στιγμή που θα προβληθεί η οικειοθελής αποχώρησή της από το παιχνίδι είναι πολύ κοντά.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρθηκαν στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα;» του Open το πρωί της Παρασκευής (10/12) η Αγγελική Ηλιάδη βρίσκεται εκτός Φάρμας και μάλιστα η παρουσιάστρια, Μπέττυ Μαγγίρα είχε το «αποδεικτικό» υλικό στα χέρια της.

Όπως είπε η παρουσιάστρια, η Αγγελική Ηλιάδη έχει βγει από τη Φάρμα, έχει πάρει στα χέρια της το κινητό της τηλέφωνο και έχει αποκτήσει ξανά πρόσβαση στους λογαριασμούς της στα social media καθώς λίγες ώρες πριν έκανε ένα σχόλιο στο Instagram, το οποίο η Αγγελική Ηλιάδη έδειξε και στην κάμερα.

Έρχονται αλλαγές στη Φάρμα

Μάλιστα, η συνεργάτιδα της εκπομπής, Μαρία Αντωνά αποκάλυψε τις αλλαγές που έρχονται στη «Φάρμα». Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε, το reality θα προβάλλεται από Δευτέρα έως και Παρασκευή μετά τις 21:00 αλλά το επεισόδιο της αποχώρησης κατά πάσα πιθανότητα θα προβάλλεται Κυριακή, ώστε να «κοντράρει» το Survivor.