Το GNTM έκανε πρόσφατα πρεμιέρα και ήδη από τα πρώτα του επεισόδια προκάλεσε αντιδράσεις εξαιτίας της φωτογράφισης των μοντέλων πάνω σε ένα αυτοκίνητο με concept «να ερεθίσετε τον γείτονα».

Μάλιστα, ο Γιώργος Λιάγκας, σχολιάζοντας τη συγκεκριμένη φωτογράφιση, έκανε λόγο για υποκρισία και σχολίασε ότι δεν είναι λογικό να ενοχλεί μόνο το Bachelor και όχι το GNTM.

Ζενεβιέβ Μαζαρί και Ισμήνη Παπαβλασοπούλου βρέθηκαν στην πρεμιέρα της νέας ταινίας του Τζέιμς Μποντ και ρωτήθηκαν από δημοσιογράφους για τις δηλώσεις του παρουσιαστή. «Ο κύριος Λιάγκας έκανε ένα σχόλιο και λέει “σας ενοχλεί το Bachelor, αλλά δείτε και το GNTM τι κόνσεπτο φωτογράφισης έχει”. Τι θα απαντούσατε σε αυτό;», ρώτησε μια δημοσιογράφος.

Απολαυστική ήταν η αντίδραση της Ζενεβιέβ Μαζαρί, η οποία δεν θέλησε να απαντήσει και προτίμησε να πει: «Τα φιλάκια μου! Έλα τώρα…».

Τι είχε πει ο Γιώργος Λιάγκας για το GNTM

Το ριάλιτι μόδας και συγκεκριμένα η φωτογράφιση με τα αυτοκίνητα είχε προκαλέσει την αντίδραση του Γιώργου Λιάγκα, με τον παρουσιαστή να τονίζει χαρακτηριστικά στο «Πρωινό»:

«Εδώ, στην ελληνική τηλεόραση που κάνετε όλοι δημόσιες σχέσεις, έχετε δύο μέτρα και δύο σταθμά. Γιατί στο The Bachelor στον Alpha λέτε όλοι ότι είναι υποβάθμιση της γυναικείας προσωπικότητας, όταν τα κορίτσια δείχνουν τα κάλλη τους και ξεφτιλίζονται για τα μάτια του Αλέξη Παππά. Εκεί σας ενοχλεί όλους, υποκριτές! Εδώ γιατί δεν σας ενοχλεί το γεγονός ότι αγόρια και κορίτσια είναι γυμνά και λικνίζονται, σεξουαλίζονται πάνω στο αυτοκίνητο;».

Ο ίδιος κατέληξε λέγοντας: «Το concept είναι φωτογράφιση για να ερεθίσετε τον γείτονα».