Η «Φάρμα» άνοιξε και πάλι τις πόρτες της στους τηλεθεατές την Παρασκευή 16 και το Σάββατο 17 Απριλίου. Ο Σάκης Τανιμανίδης έδωσε το σύνθημα και οι παίκτες – αγρότες τα έδωσαν όλα!

Οι παίκτες πέρασαν μια ενδιαφέρουσα εβδομάδα με αγροτικές δουλειές, δύσκολες δοκιμασίες, συμμαχίες, κόντρες, συζητήσεις περί θεάτρου, ζήλειας, «προβάτων» και «λιονταριών».

Η εβδομάδα, όμως, είχε και χαλαρές, διασκεδαστικές στιγμές. Οι παίκτες παρουσίασαν, με πολύ κέφι, τη «ΦΑΡΜΑ, ΕΧΕΙΣ ΤΑΛΕΝΤΟ!» χόρεψαν, τραγούδησαν και αποκάλυψαν και άλλες πλευρές της προσωπικότητάς τους.

Αρχηγός της εβδομάδας αναδείχθηκε η Ειρήνη Κολλιδά, η οποία επέλεξε ως Υπηρέτες την Κάτια Δέδε και τον Βασίλη Θεοδωρόπουλο. Μέσω ηλεκτρονικής ψηφοφορίας, οι τηλεθεατές ψήφισαν ως δημοφιλέστερο παίκτη τον Στράτο Τζώρτζογλου.

Η νέα Αποστολή των παικτών ήταν να φυτέψουν περιμετρικά του μποστανιού αρωματικά και θεραπευτικά φυτά και να φτιάξουν ένα θερμοκήπιο. Οι παίκτες την ολοκλήρωσαν με επιτυχία και ο Επιστάτης τους έδωσε το Έπαθλο που ήταν 4 κότες και 1 κόκορας. Ωστόσο, οι παίκτες είχαν και έξτρα έπαθλο ένα… γαλακτομπούρεκο που τους γλύκανε και τους έκανε να χαρούν σαν μικρά παιδιά!

Η Μονομαχία Αποχώρησης δόθηκε μεταξύ του Βασίλη Θεοδωρόπουλου και του Μιχάλη Ιατρόπουλου, ο οποίος συγκέντρωσε τους λιγότερους πόντους στα 3 Αγωνίσματα (δεν χρειάστηκε να γίνουν το 4ο και το 5ο) και βρέθηκε εκτός «Φάρμας».