Η πρώτη παρουσιάστρια των δελτίων ειδήσεων της ΕΡΤ2, Στέλλα Παπαδοπούλου, παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Pop Up» του Alpha το πρωί της Δευτέρας και μίλησε για τις οικονομικές της απολαβές στα 30 χρόνια πορείας της αλλά και για την ανισότητα που την ενοχλεί.

«Από 1600 υποψήφιες τελικά κέρδισα τον διαγωνισμό και ήμουν η μικρότερη που πρωτοείπα ειδήσεις. Μου έκοψαν τα μαλλιά, άρχισα να βαραίνω τη φωνή μου, να φοράω σακάκια για 60αρες. Άλλαξε όλη η εικόνα για να δίνω κύρος στο δελτίο.

30 χρόνια που έμεινα στην ΕΡΤ πέρασα πολύ καλά γιατί είχα τα όπλα του διαγωνισμού. Στα 30 χρόνια που έμεινα αυτό που με ενοχλούσε ήταν η ανισότητα στα χρήματα. Στην ΕΡΤ έπαιρνα μισθό 1.500 ευρώ, 9 ευρώ το δελτίο ειδήσεων, και ο διπλανός μου έπαιρνε 40.000.

Όταν έκλεισε η ΕΡΤ δεν ήξερα τι να κάνω, ντρεπόμουν. Είχα οικονομική στήριξη από την οικογένειά μου. Εφτά χρόνια είμαστε στα δικαστήρια για να πάρουμε τα δεδουλευμένα μας. Κάποια μέρα το φως σβήνει, η πρίζα βγαίνει και είσαι ένα αστέρι που πέφτει», ανέφερε μεταξύ άλλων η Στέλλα Παπαδοπούλου.