Ένας από τους πολλούς διάσημους ηθοποιούς του Χόλιγουντ που βρίσκονται το φετινό καλοκαίρι στην χώρα μας για διακοπές είναι και ο Ντολφ Λούντγκρεν

Ο Σουηδός ηθοποιός, που έγινε παγκοσμίως γνωστός ως Ιβάν Ντράγκο από τις ταινίες «Ρόκι 4» του 1985 και «Κριντ 2» του 2018, επέλεξε τη Μύκονο όχι μόνο για τις διακοπές του, αλλά και για να παντρευτεί την αγαπημένη του Έμα Κροκντάλ.

Οι δύο τους παντρεύτηκαν στο κοσμοπολίτικο νησί χθες (14/7). Το ευτυχές γεγονός είχε «ανακοινώσει» και ο Λούντγκρεν, καθώς την Πέμπτη είχε ανεβάσει στο προσωπικό του προφίλ στο instagram, μία φωτογραφία του με την Κροκντάλ, στην οποία πόζαραν μέσα σε πισίνα και είχε γράψει στην λεζάντα: «Αύριο είναι η μέρα. Μύκονος».

Ο ηθοποιός ανέβασε και ένα βίντεο, από το όπως όλα δείχνουν πάρτι του γάμου, στο οποίο διασκεδάζει μαζί με την νέα του σύζυγο και τους καλεσμένους τους, με το ζευγάρι είναι ντυμένο στα λευκά.

Αλλά και η κόρη του ηθοποιού Ίντα ανέβασε φωτογραφία των νεόνυμφων στο προφίλ της στο instagram.

Ποια είναι η κατά 40 χρόνια νεότερή του, Κροκντάλ

Ο Ντολφ Λούντγκρεν υπήρξε από το 1994 έως και το 2011 παντρεμένος με την Ανέτ Κβίμπεργκ, με την οποία απέκτησαν και δύο κόρες, την Ίντα Λούντγκρεν, 27 χρονών και την Γκρέτα Λούντγκρεν, 21 χρονών. Η νέα του σύζυγος σύμφωνα με το People είναι κατά 40 χρόνια νεότερή του, κατάγεται από την Νορβηγία και είναι personal trainer.

Το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε στην Σουηδία το 2020 και το είχε ανακοινώσει η ίδια η Κροκντάλ με post μέσω του προσωπικού της προφίλ στο instagram.

Ο Λούντγκρεν είχε δημοσίως μιλήσει για το πόσο υποστηρικτική έχει υπάρξει η αγαπημένη του, στην μάχη του με τον καρκίνο, ενώ έχει πολύ καλή σχέση και με τις κόρες του.

Ο 65χρονος ηθοποιός έχει συμμετάσχει σε πάνω από 40 ταινίες. ήταν επίσης, πρωταθλητής του καράτε, έχει υπάρξει προπονητής της Εθνικής Σουήδιας στο καράτε, ενώ έχει δουλέψει ως bouncer στην Αυστραλία και ως προσωπικός σωματοφύλακας της μουσικού Γκρέις Τζόουνς με την οποία μάλιστα είχαν και ερωτική σχέση για πολλά χρόνια.

Τον περασμένο Μάιο, ο Λούντγκρεν αποκάλυψε πως δίνει μάχη με τον καρκίνο τα τελευταία οκτώ χρόνια, όταν οι γιατροί ανακάλυψαν το 2015 έναν όγκο στο νεφρό του, τον οποίο κατάφεραν τελικά, να αφαιρέσουν.

Για τα επόμενα πέντε χρόνια η κατάστασή του ήταν καλή, αλλά το 2020 υποβλήθηκε ξανά σε μαγνητική τομογραφία και αποκαλύφθηκε πως ο καρκίνος είχε επιστρέψει καθώς ο σουηδός ηθοποιός είχε ακόμα μερικούς όγκους στην κοιλιακή χώρα.

Σε επέμβαση που έκανε, αφαιρέθηκαν έξι, όμως στη συνέχεια, ο γιατρός του τον κάλεσε για να του πει πως έπρεπε να κάνει εξετάσεις και στο συκώτι.

Και μετά από όλην αυτήν την ταλαιπωρία ο Λούντγκρεν ενημερώθηκε ότι, αν η κατάστασή του επιδεινωνόταν, δεν διέθετε παραπάνω από δυο με μάξιμουμ τρία χρόνια ζωής.

Ο γιατρός του, αναφέρει ο Ντολφ, τον συμβούλευσε να κάνει ένα διάλειμμα από τα γυρίσματα και να περάσει περισσότερο χρόνο με την οικογένειά του και τα αγαπημένα του πρόσωπα και ο 65χρονος άκουσε την συμβουλή του, όπως φαίνεται, καταλήγοντας ο ίδιος με νόημα ότι «δεν ένιωθα καμία πίκρα για το ενδεχόμενο του θανάτου. Εγώ έχω ήδη ζήσει πέντε ζωές σε μία».