Ένας άνδρας εμφανίζεται σε βίντεο στο Instagram και αναφέρει πως είναι άστεγος, ενώ κρατάει ένα χαρτόνι, στο οποίο γράφει πως η ζωή του καταστράφηκε εξαιτίας της Κιμ Καρντάσιαν και της μήνυσης που δέχτηκε.

Σύμφωνα με την marca.com, ο Nτέιβιντ Λίμπενσον ισχυρίζεται πως είναι ο δημιουργός του Kimoji, δηλαδή της εφαρμογής της Kιμ Καρντάσιαν, με emojis και gifs με το πρόσωπό της.

Όπως ανέφερε, συναντήθηκε με την διάσημη τηλεπερσόνα και την μητέρα της το 2013 και κατέληξαν σε προφορική συμφωνία, χωρίς να υπογράψουν κάτι. Στη συνέχεια, εκείνος ξεκίνησε να επεξεργάζεται την ιδέα και τους παρουσίασε τα νέα σχέδια. Ωστόσο, δεν κατοχύρωσε τα πνευματικά δικαιώματα.

Μετά από λίγο καιρό, εκείνος πήγε να καταχωρήσει τα δικαιώματα, ώστε να προχωρήσει η συμφωνία, όμως έμαθε ποιος κάποιος τον πρόλαβε. Τότε, πήγε στα δικαστήρια την τηλεπερσόνα, ζητώντας 100 εκατομμύρια δολάρια, όμως υποχώρησε όταν εκείνη υπέβαλε μήνυση εις βάρος του και απαίτησε 300 εκατομμύρια δολάρια.

Τελικά, κλήθηκε να πληρώσει 400.000 δολάρια και έκτοτε η ζωή του καταστράφηκε, σύμφωνα με τον ίδιο, με αποτέλεσμα να μείνει άστεγος.