Για τη Μαρία Μπακοδήμου μίλησε ο Φώτης Σεργουλόπουλος στον αέρα της εκπομπής του, με αφορμή ένα βίντεο που έφτιαξαν οι συνεργάτες του για τη γιορτή του.

«Έχω περάσει πολλές γιορτές σε πλατό, αλλά μου αρέσει γιατί είναι μια οικογενειακή υπόθεση η τηλεόραση για μένα. Όσο δούλευα στην τηλεόραση ήμουν με ανθρώπους που ήταν οικογένειά μου. Ήταν άνθρωποι που τους έζησα κι έτσι συνεχίζω κι έτσι ξέρω ότι θέλω να κάνω τηλεόραση, με ανθρώπους που αγαπάω και κάνω οικογένειες. Είναι σκοπός μου να κάνω οικογένειες και γι’ αυτό δεν περνάω άσχημα στη δουλειά μου», είπε αρχικά ο Φώτης Σεργουλόπουλος.

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος είπε στη συνέχεια: «Η Μαρία είναι πολύ μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή μου. Αυτή η συνεργασία με έκανε αυτό που είμαι σήμερα και με έμαθε να συνεργάζομαι και να ξέρω να σέβομαι τον άλλον, να δίνω την προτεραιότητα στον άλλον. Μόνο έτσι μπορείς να κάνεις δίδυμο. Αυτό που κάναμε τότε στο πρωινό ήταν καινοτόμο για την εποχή του και έδωσε πάσα σε όλα τα υπόλοιπα. Κάναμε αυτό που γουστάραμε, ήμασταν και φίλοι».