Η Βίκυ Καγιά μιλά για τις φήμες που θέλουν τους άντρες που βρίσκονται στο χώρο του μόντελινγκ να είναι gay.

«Δεν γίνεται να βάφεις, να χτενίζεις, να σχεδιάζεις ρούχα για γυναίκες και να είσαι straight. Σπάνια, ένας στους 100, κι αυτός μπορεί να φωτογραφίζει μόνο», δήλωσε στο περιοδικό Glam το μοντέλο.

Όσον αφορά το Next Top Model Η Βίκυ αποκάλυψε πως της έχει γίνει ήδη τρεις φορές μείωση μισθού, ενώ για τα κορίτσια που συμμετέχουν στο παιχνίδι είπε: «Τα φετινά κορίτσια εκτός από την Ευαγγελία και την Ιωάννα δεν έχουν καμία εμπειρία στο μόντελινγκ. Σιγά σιγά όμως το τοπίο θα ξεκαθαρίσει. Θα φανεί ποιες μπορούν να συνεχίσουν. Υπάρχουν ωραίες κοπέλες που δεν μπορούν να αντεπεξέλθουν. Επίσης, σημαντικό ρόλο παίζουν η προσωπικότητα και ο χαρακτήρας. Στη συνέχεια θα δείτε ότι θα παραμείνουν οι ψηλές, οι δυναμικές, οι κούκλες. Τα κορίτσια είναι πολύ πωρωμένα και αποφασισμένα να πετύχουν».

Τέλος μίλησε για το γάμο της και τον σύζυγό της Νίκο Κριθαριώτη. «Δεν το έχω πιστέψει ακόμα. Δεν έχει αλλάξει κάτι. Την επόμενη μέρα του γάμου φαντάσου ότι πήγαμε κανονικά στις δουλειές μας. Άλλωστε, με τον Νίκο μέναμε μαζί, το σπίτι μας ήταν έτοιμο. Όταν παντρεύεσαι συνειδητοποιημένα δεν αλλάζει η ζωή σου, απλά είσαι πιο χαρούμενος».