Υπέρ της Αφροδίτης Λατινοπούλου τάχθηκε ο Κώστας Φραγκολιάς, μετά το body shaming που έκανε η πρώην υποψήφια της ΝΔ, σε βάρος της Δανάης Μπάρκα. Άμεση ήταν η αντίδραση της με την παρουσιάστριας, Σταματίνας Τσιμτσιλή η οποία φάνηκε ενοχλημένη από την τοποθέτηση του συνεργάτη της.

Η Σταματίνας Τσιμτσιλη έχει επιλέξει να κρατήσει αποστάσεις από το συγκεκριμένο θέμα και σήμερα αποφάσισε να εξηγήσει τον λόγο.

«Εμείς δεν ασχοληθήκαμε καθόλου με αυτό το θέμα της Λατινοπούλου, με αυτό το παραλήρημα το ρατσιστικό γιατί είμαι άνθρωπος που σε τέτοια θέματα δε θέλω να δίνω χώρο – σε αυτό είμαστε στην ίδια γραμμή όλοι» τόνισε η Σταματίνα Τσιμτσιλή, με τον Κώστα Φραγκολιά να διακόπτει την παρουσιάστρια, λέγοντας «ρατσιστικό γιατί;».

«Άσε με λίγο να ολοκληρώσω, δεν ασχοληθήκαμε γιατί θεωρώ ότι όσο δίνεις χώρο σε τέτοια ζητήματα τα γιγαντώνεις. Ρατσιστικό γιατί δεν είναι δικαίωμά σου να σχολιάζεις τα κιλά, την εμφάνιση του οποιουδήποτε» απάντησε η παρουσιάστρια. «Μα δεν μίλησε για εικόνα, μίλησε για θέματα υγείας» είπε ο Κώστας Φραγκολιάς.

«Χρησιμοποίησε μια εικόνα περνώντας κάποια μηνύματα και μου κάνει εντύπωση που εσύ έχεις αυτή την άποψη. Χρησιμοποίησε μια εικόνα που δε θα έπρεπε να ενδιαφέρει κανέναν η επιλογή του καθενός στο πόσο ζυγίζει, στο πως είναι, στο πως φαίνεται και χρησιμοποίησε αυτή την εικόνα για να γράψει ένα μανιφέστο για το αν αυτό είναι ένα πρότυπο που θα έπρεπε να επικοινωνείται. Ναι, είναι ένα πρότυπο ότι μια κοπέλα που έχει παραπάνω κιλά νιώθει καλά με τον εαυτό της, κάνει επιτυχία και ναι για μένα είναι πρότυπο» και προχώρησε σε αλλά θέματα.