Ανάξιος γονιός δηλώνει ο ηθοποιός Κώστας Αποστολάκης ενώ παραδέχθηκε πως έχει αφήσει πίσω του τον εθισμό που είχε στο ποτό. Ο ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» το πρωί της Παρασκευής (09/02) και παραδέχθηκε πως σκέφτηκε κάποια στιγμή να ακολουθήσει την ασκητική ζωή.

«Ακόμα δηλώνω ανάξιος γονιός, νιώθω ελλιπής, έχω κάνει τεράστια λάθη στο παρελθόν με την κόρη μου. Αδιάφορος είναι η λέξη» είπε και πρόσθεσε: «Έχω ζητήσει συγγνώμη από την κόρη μου».

Ο Κώστας Αποστολάκης είπε στη συνέχεια για τον γάμο του: «Ήμουν δειλός και εγωιστής στο γάμο μου. Φυσικά και έχω ζητήσει συγγνώμη από την πρώην σύζυγό μου. Κουράστηκε η ψυχή μου από την προηγούμενη ζωή μου. Σκέφτηκα και την ασκητική ζωή, αλλά ένιωσα ότι δεν είμαι άξιος. Δεν ένιωσα το κάλεσμα του Θεού».

Σε ερώτηση για τα πάθη που είχε στο παρελθόν, ο ηθοποιός απάντησε: «Το ποτό ήταν ένα τεράστιο πάθος που το έχω αφήσει πίσω από το 2020».

Κλείνοντας, ο Κώστας Αποστολάκης είπε: «Αυτή τη στιγμή δεν με απασχολεί η συντροφικότητα, κάποια στιγμή θα μπορούσε. Δεν θέλω να κάνω πλάνα. Όλη μου η ζωή καταστράφηκε από τα πλάνα που έκανα. Πιστεύω ότι έχω αγαπηθεί, αλλά δεν έχω αγαπήσει όσο θα έπρεπε».