Η Νατάσα Θεοδωρίδου πολύ συχνά ανεβάζει βίντεο με τις κόρες της Κριστιάνα Μπέτα και Ανδριάννα Φουστάνου παρουσιάζοντας διάφορες πτυχές της ζωής τους και αυτή τη φορά πρωταγωνίστησε σε ένα βίντεο στο TikTok όπου τραπάρει.

Η διάσημη τραγουδίστρια είναι πολύ περήφανη για τις κόρες της, οι οποίες μάλιστα την ΄χουν συνοδεύσει και σε καλοκαιρινές περιοδείες της, αλλά και άλλες υποχρεώσεις της σχετικές με την καριέρα της.

Αυτή άλλωστε, δεν ήταν η πρώτη φορά που η τραγουδίστρια έχει γυρίσει βίντεο στο TikTok με τις κόρες της. Aπό την περίοδο της καραντίνας κι έπειτα οι τρεις τους δημοσιεύουν πολύ συχνά βίντεο στα social media που είτε κάνουν διάφορα trends είτε τραγουδάνε.

Το εορταστικό κλίμα, τώρα, φάνηκε πως αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για τη Νατάσα Θεοδωρίδου και την Ανδριάννα Φουστάνου ώστε να παρουσιάσουν το κλιπ στο οποίο «τραπάρουν» το viral τραγούδι των Snik και Ivan Greko,«OAED».

@afousstt

Zestes meres Xristougennwn @Natasa Theodoridou @Chris Va

♬ πρωτότυπος ήχος – l1akozz.west

Το αποτέλεσμα, αν μη τι άλλο, ήταν εντυπωσιακό και… ξεκαρδιστικό, με τους followers της τραγουδίστριας και της κόρης της να ενθουσιάζονται και να αναφέρουν πως ήταν ουσιαστικά σα να γύρισε βίντεοκλιπ. Στο βίντεο εμφανίζονται και άλλα άτομα του περιβάλλοντός τους.

Η Νατάσα Θεοδωρίδου άλλωστε δεν χαλάει χατίρι στις κόρες της αλλά και δεν σνομπάρει την τραπ μουσική, αφού μάλιστα έχει βρεθεί να τραγουδάει μαζί και με τον Mente Fuerte.