Η διάσημη τραγουδίστρια Cher κατηγορείται πως προσέλαβε άνδρες για να απαγάγουν τον γιο της από ξενοδοχείο στο οποίο διέμενε με τη γυναίκα του.

Τα δικαστικά έγγραφα που κατατέθηκαν από τη σύζυγο του Elijah Blue Allman, Marieangela King, υποστηρίζουν ότι τέσσερις άνδρες τον «απομάκρυναν» από ένα δωμάτιο ξενοδοχείου στη Νέα Υόρκη στην επέτειό τους τον Νοέμβριο του 2022. Τα αρχεία αποτελούν μέρος της διαδικασίας διαζυγίου του ζευγαριού και κατατέθηκαν στο Ανώτατο Δικαστήριο του Λος Άντζελες. Μάλιστα αυτά τα έγγραφα δόθηκαν πρόσφατα στη δημοσιότητα.

Όπως ισχυρίζεται η κυρία King, εκείνη και ο κύριος Allman είχαν περάσει 12 ημέρες στο ξενοδοχείο προσπαθώντας να διασώσουν το γάμο τους. Ωστόσο, «αφού περάσαμε αυτές τις 12 μέρες μαζί στη Νέα Υόρκη, στις 30 Νοεμβρίου 2022, τη νύχτα της επετείου του γάμου μας, τέσσερα άτομα ήρθαν στο δωμάτιο του ξενοδοχείου μας και απομάκρυναν [τον κ. Allman] από το δωμάτιό μας», είπε σε δήλωσή της στο δικαστήριο που έγινε το Δεκέμβριο του 2022. «Ένας από τους τέσσερις άνδρες που τον πήραν μου είπε ότι προσλήφθηκαν από τη μητέρα [του κυρίου Άλμαν]», αποκάλυψε.

Σύμφωνα με τα δικαστικά έγγραφα, η κυρία King είπε ότι ο σύζυγός της λάμβανε θεραπεία σε μια ιατρική μονάδα από τον Αύγουστο του 2022 – αλλά ισχυρίστηκε ότι δεν της είχαν πει πού ήταν και δεν είχε κανένα τρόπο να επικοινωνήσει μαζί του. «Αυτή τη στιγμή δεν γνωρίζω την κατάσταση του συζύγου μου ή το πού βρίσκεται», είπε τον Δεκέμβριο, προσθέτοντας ότι «ανησυχεί πολύ για αυτόν».

Ο 47χρονος Elijah Blue Allman είναι γιος της Cher και του πρώην συζύγου της, του αείμνηστου μουσικού της ροκ Gregg Allman. Παντρεύτηκε την – επίσης μουσικό- Marieangela King το 2013.

Ο κ. Allman έχει μιλήσει στο παρελθόν για τους αγώνες του για την κατάχρηση ναρκωτικών και τον εθισμό, περιγράφοντας σε συνέντευξή του στο Entertainment Tonight το 2014 πώς είχε κάνει χρήση ναρκωτικών από την ηλικία των 11 ετών.