Συνέντευξη στην εκπομπή «Fay’s Time» και τη δημοσιογράφο Σοφία Ραφτοπούλου παραχώρησε την Τετάρτη (13/9) ο Λάκης Γαβαλάς. Ο γνωστός σχεδιαστής και επιχειρηματίας, μεταξύ άλλων, μίλησε για τη συμμετοχή του στο σίριαλ «Τα σύρματα» της ΕΡΤ1, το Shopping Star, αλλά και τους ομοφυλόφιλους.

«Στα Σύρματα κάνω έναν φυλακισμένο (θα υποδυθεί τον κρατούμενο καθηγητή Καλών Τεχνών). Στην κανονική φυλακή εργαζόμουν στον κήπο και είχα την εποπτεία, στη σειρά κάνω τον καθηγητή, τη μία τους κάνω να ζωγραφίζουν, την άλλη κάνουμε χορογραφίες, να μάθουν πράγματα. Κάποια στιγμή λέω στον αρχιφύλακα “θέλω να είμαι φίλος με τα παιδιά”. Είπα το “ναι” γιατί μου άρεσε πολύ το σενάριο. Λόγω του ότι είμαι φυλακισμένος μια ζωή από την πειθαρχία μου, είπα Ok γιατί να μην το δοκιμάσω. Δυσκολεύομαι πολύ να μάθω τα λόγια» ανέφερε αρχικά και στη συνέχεια έριξε τη… βόμβα.

«Στη Μύκονο γνώρισα πολλούς σκηνοθέτες και μπορεί να παίξω στο Emily in Paris. Το Shopping Star δεν θα έφερνε πρόοδο στη ζωή μου. Από τη δική μου πλευρά δεν προχώρησε. Η Ηλιάνα είναι ένα πιόνι στο σκάκι. Η Βίκυ Καγιά έπρεπε να σταματήσει νωρίτερα».

Στη συνέχεια, ο Λάκης Γαβαλάς αναφέρθηκε στους ομοφυλόφιλους ερωτηθείς με αφορμή ένα πρόσωπο των ημερών όπως του είπε η δημοσιογράφος, τον Στέφανο Κασσελάκη λέγοντας: «Έχουν αλλάξει τα πράγματα σήμερα. Έχουμε πολλούς γκέι στη Βουλή, και γυναίκες και άντρες. Θέλετε να αναλύσουμε αυτούς; Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να κάνω μια κριτική σε έναν άνθρωπο, ο οποίος έχει ένα σύντροφο. Αν είμαστε μοντέρνοι και η σύζυγός μου βγαίνει τώρα με μια τσάντα επώνυμη, με γυμνό τον ποπό της επειδή τον έφτιαξε μόλις, με πειράζει ο Κασσελάκης; Για να συμμορφωθούμε στα πράγματα σε παρακαλώ» και κληθείς να σχολιάσει και την Έφη Αχτσιόγλου τοποθετήθηκε «Αν και οι δύο ήταν σε ένα μουσείο, ο ένας στη μια μεριά του τοίχου και ο άλλος στην άλλη, στου Κασσελάκη θα ήθελες να κάτσεις σε ένα κασελάκι και να τον δεις περισσότερη ώρα. Στον άλλο θα περνούσες έτσι» και για την προ ημερών ημίγυμνη φωτογραφία του υπογράμμισε «Το σώμα μου το αγαπώ και το προστατεύω γιατί θεωρώ ότι είναι ένα τεθωρακισμένο στον πόλεμο της καθημερινότητας».

Η απάντησή του για το αν θα εμφανιστεί στο «Emily in Paris»

Κι ενώ στον ΣΚΑΪ και στη συνέντευξη που παραχώρησε ο Λάκης Γαβαλάς είπε χαρακτηριστικά ότι «Στη Μύκονο γνώρισα πολλούς σκηνοθέτες και μπορεί να παίξω στο Emily in Paris»,στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» στο MEGA,ο δημοσιογράφοςΑλέξης Μίχας μετέφερε στο ρεπορτάζ του ως δεδομένο ότι ο επιχειρηματίας θα εμφανιστεί στον 4ο κύκλο του «Emily in Paris», ενσαρκώνοντας τον ρόλο ενός εκκεντρικού σχεδιαστή.

Με ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram λίγες ώρες αργότερα, ο Λάκης Γαβαλάς έδωσε τη δική του απάντηση. Συγκεκριμένα δημοσίευσε μία σειρά από φωτογραφίες, όπου ποζάρει μ’ ένα εκκεντρικό καπέλο.

Στη λεζάντα έγραψε: «Πρέπει ν’ αποκτήσω Netflix, πρώτον όταν έχω χρόνο ν’ αποφεύγω τις ανοησίες των καναλιών, και δεύτερον να μελετήσω καλά το πρόγραμμα “Emily in Paris”. Πού ξέρεις; Παιδιά μην αρχίσετε εδώ καταστρεφόμαστε, γιατί το γνωρίζω πολύ καλά, όμως δεν θέλω να μείνω εγώ άνεργος και τα projects χωρίς εμένα… Ευχαριστώ».

Σημειώνεται ότι τα γυρίσματα ήταν αρχικά προγραμματισμένα να ξεκινήσουν στο τέλος του καλοκαιριού ή στις αρχές του φθινοπώρου, στο Παρίσι. Ωστόσο, η διαδικασία έχει καθυστερήσει λόγω της απεργίας των ηθοποιών στο Χόλιγουντ.