Την ανησυχία του για την έντονη κακοκαιρία που πλήττει ολόκληρη τη χώρα και την επιδείνωση των καιρικών φαινομένων που θα «χτυπήσουν» την Αττική εκφράζει ο μετεωρολόγος Κλέαρχος Μαρουσάκης.

Μιλώντας στο Newsbeast ο μετεωρολόγος υπογραμμίζει πως «η κακοκαιρία έφτασε στην Αττική. Έχουν ήδη ξεκινήσει ισχυρές βροχές και τα φαινόμενα θα ενταθούν τις επόμενες ώρες».

«Οι μεσημεριανές και οι απογευματινές ώρες θα είναι οι πιο δύσκολες για την Αθήνα και γενικότερα για την Αττική. Θα είναι μεγαλύτερος ο όγκος του νερού και αναμένονται πλημμυρικά φαινόμενα» τονίζει ο Κλέαρχος Μαρουσάκης.

Βροχερό σκηνικό στην Αθήνα

«Τις επόμενες ώρες είναι πολύ πιθανό να σταλεί στους κατοίκους της πρωτεύουσας μήνυμα από το 112» είπε λίγα μόλις λεπτά πριν έρθει στους κατοίκους της Αττικής η σχετική προειδοποίηση και ζήτησε από τους πολίτες να είναι ιδιαιτέρως προσεκτικοί στις μετακινήσεις τους.

«Ακραία καιρικά φαινόμενα πλήττουν και την Πελοπόννησο. Αυτά είναι πιο έντονα στην Αργολίδα, τη Μεσσηνία και τη Λακωνία και συνεχώς ανεβαίνουν προς την Αττική» συμπληρώνει.

«Επίσης προβλήματα θα έχουμε στη Βοιωτία, στις Σποράδες, στην Εύβοια, τη Θεσσαλία, τη Χαλκιδική και το Αιγαίο» υπογραμμίζει ο μετεωρολόγος του Open.

Αύριο, Παρασκευή 27 Ιανουαρίου όπως εξηγεί ο Κλέαρχος Μαρουσάκης στο Newsbeast στην Αττική θα υπάρξουν βροχές ήπιες κατά διαστήματα.