Μια μεγάλη πομπή από φίλους και συγγενείς συνόδευσε στην τελευταία του κατοικία χθες (28/4) ένα από τα τελευταία βαριά ονόματα της υποκόσμου, τον Γιάννη Σκαφτούρο. Ο 55χρονος, που γαζώθηκε στην αυλή του σπιτιού του τη Δευτέρα του Πάσχα, κηδεύτηκε στο Γαλαξίδι και οι δικοί του άνθρωποι ζήτησαν από όσους ήθελαν να δώσουν χρήματα να τα δωρίσουν σε οικογένειες της περιοχής που έχουν ανάγκη.

Η μητέρα του 55χρονου λύγισε βγαίνοντας από την εκκλησία. «Δεν μπορώ, δεν μπορώ» κραύγαζε, ενώ ο χώρος γύρω από την εκκλησία του Αγίου Νικολάου είχε γεμίσει με αυτοκίνητα και στεφάνια με λουλούδια.

Εξετάζονται παρόμοια συμβόλαια θανάτου, όπως του Γιώργου Καραϊβάζ

Η μητέρα και η σύζυγος του Γιάννη Σκαφτούρου, μέσω του STAR στέλνουν το δικό τους μήνυμα. «Να μην νιώσει καμία μάνα και καμία σύζυγος τον πόνο που νιώθουμε εμείς τώρα. Να μην νιώσουν τον πόνο αυτό ούτε οι μανάδες και οι σύζυγοι των εχθρών του» λένε.

Εν τω μεταξύ οι έρευνες των Αρχών για τον εντοπισμό των δραστών είναι σε εξέλιξη. Αστυνομικοί του Ανθρωποκτονιών αναζητούν οπτικό υλικό από τους δράστες και ειδικότερα από το σημείο όπου πιθανότατα επιβιβάστηκαν σε κάποιο όχημα για να απομακρυνθούν από την περιοχή. Εξετάζονται επίσης παρόμοια συμβόλαια θανάτου που είχαν γίνει πάνω σε μηχανή, όπως αυτή του Γιώργου Καραϊβάζ.