Στο Αγρίνιο και πιο συγκεκριμένα στην περιοχή του Δοκιμίου σε αγροτικό δρόμο που οδηγεί προς την Λεύκα, κοντά στο προπονητικό κέντρο του Παναιτωλικού, αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του και ανατράπηκε. Κατέληξε σε αρδευτικό αυλάκι.

Ο 74χρονος άνδρας που οδηγούσε το όχημα έχασε τον έλεγχο του Ι.Χ. επιβατικού αυτοκινήτου. Απεγκλωβίστηκε σώος έχοντας τις αισθήσεις του από διασώστες του ΕΚΑΒ και έναν αστυνομικό ενώ τον παρέλαβε ασθενοφόρο που τον μετέφερε στο Νοσοκομείο, σύμφωνα με την ιστοσελίδα agrinionews.gr. Μάλιστα, στάθηκε τυχερός τόσο ο ίδιος όσο και άλλοι οδηγοί που εκείνη τη στιγμή ο δρόμος δεν είχε κυκλοφορία.

Ωστόσο, η Αστυνομία δεν παρέλειψε να συλλάβει τον οδηγό που πρωταγωνίστησε στο ατύχημα που έγινε λίγο μετά το μεσημέρι της Δευτέρας (7/2). Κατά τον έλεγχο που ενήργησαν οι αστυνομικοί της Τροχαίας διαπιστώθηκε ότι ο άνδρας τελούσε υπό την επήρεια μέθης.

Για το λόγο αυτό, όπως προβλέπεται, συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.