Αντιφασιστική διαδήλωση για τον έναν χρόνο από την ιστορική καταδίκη της Χρυσής Αυγής ως εγκληματική οργάνωση πραγματοποιείται στο κέντρο της Αθήνας σήμερα Πέμπτη (7/10)

Με κεντρικό σύνθημα «Έξω οι φασίστες από τις γειτονιές μας» οι διαδηλωτές, που κρατούν πανό όπου αναγράφεται «Οι εργαζόμενοι θα τσακίσουν παλιό και νέο φασισμό» και «έξω οι φασίστες από τις γειτονιές μας» συγκεντρώθηκαν νωρίτερα έξω από το Εφετείο στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, ενώ ακολούθησε πορεία προς το Σύνταγμα.

Στις 19:00 έκλεισαν και τα δύο ρεύματα της Αλεξάνδρας μπροστά από το Εφετείο.

Το μήνυμα της Μάγδας Φύσσα

Το παρών στην πορεία δίνει και η μητέρα του δολοφονημένου Παύλου, Μάγδα Φύσσα η οποία έστειλε μήνυμα κατά του φασισμού. «Είναι μια ιστορική μέρα σήμερα, όλοι θυμόμαστε το μεγαλείο εκείνης της ημέρας. Θα μείνει στη μνήμη όλων μας. Αυτό δεν σημαίνει ότι τελειώσαμε, έχουμε μπροστά μας ένα Εφετείο. Επίσης ο αγώνας στον δρόμο δεν έχει τελειώσει. Το μήνυμα είναι το ίδιο με τότε. Ο αγώνας συνεχίζεται και δεν τελείωσε τίποτα», είπε η Μάγδα Φύσσα.

Δείτε φωτορεπορτάζ του Newsbeast:

Μάγδα Φύσσα στην αντιφασιστική πορεία

Φωτορεπορτάζ: Γιάννης Κέμμος

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.