Δεν ξέρω για εσάς αλλά εγώ μέσα στην καραντίνα φαίνεται όχι μόνο να τρώω περισσότερο αλλά γενικά να τρώω και λιγότερο υγιεινά. Αν και δεν θα το περίμενε κανείς όταν πήγαινα καθημερινά στο γραφείο και ξόδευα αρκετές ώρες εκτός σπιτιού ήμουν σε καλύτερη θέση και διάθεση να έχω ένα εβδομαδιαίο διατροφικό πρόγραμμα.

Από τότε που ξεκίνησε η τηλεργασία παρόλο που περνάω όλη μέρα στο σπίτι και φαινομενικά έχω περισσότερο χρόνο οι διατροφικές μου συνήθειες έχουν πάρει την κάτω βόλτα. Σίγουρα μεγάλο ρόλο παίζει η διάθεση η οποία έχει πέσει τελευταία λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών, ωστόσο αν και η τηλεργασία εκ πρώτης όψεως φαίνεται «παιχνιδάκι» τελικά είναι πιο απαιτητική. Η έλλειψη προσωπικής επαφής με τους συναδέλφους, η ανάγκη εξοικείωσης με νέες τεχνολογίες και συστήματα αλλά και το γεγονός ότι το «σχόλασα» φαίνεται να μην πολύ-ισχύει επηρεάζουν το καθημερινό μας πρόγραμμα και αυξάνουν την κούραση που νιώθουμε.

Μέσα στην ημέρα, ειδικά εκεί κάπου το μεσημεράκι που η δουλειά αρχίζει να χαλαρώνει και το στομάχι να γουργουρίζει έχω την ανάγκη ενός χορταστικού και δροσιστικού γεύματος να με τονώσει και να μου προσφέρει όλα τα θρεπτικά συστατικά που έχω ανάγκη. Γι’ αυτό το λόγο επιλέγω τις ατομικές σαλάτες Φρεσκούλης, μία πιρουνιά και όλη η φρεσκάδα και η νοστιμιά της σαλάτας γεμίζει το στόμα μου.

Πέρα από το ότι είναι πεντανόστιμες είναι και πολύ απλές στην προετοιμασία. Βασικά δεν έχουν καμία προετοιμασία αφού πρόκειται για έτοιμες σαλάτες σε μία συσκευασία των 90-100 γρ. Βγαίνουν σε τρεις απολαυστικές ποικιλίες:

  • Σαλάτα Γουστόζα 100γρ, Iceberg, Μαρούλι, Ρόκα. Σαλάτα
  • Ιταλιάνα 100γρ, Μαρούλι, Λόλα Κόκκινη, Εσκαρόλ.
  • Σαλάτα Καπριτσιόζα 90γρ, Λόλα κόκκινη, Λόλα πράσινη, Ρόκα.

Προσωπικά τρελαίνομαι για την Γουστόζα αλλά και οι τρεις είναι απίθανες και ότι πρέπει είτε για ένα γρήγορο μικρό γεύμα, είτε για συνοδευτικό ενός κυρίως πιάτου. Πρόκειται για μια συνήθεια που έγινε λατρεία και θα συνεχιστεί και όταν με το καλό γίνει η επιστροφή στο γραφείο.

Κάθε ατομική σαλάτα Φρεσκούλης υπόσχεται μεγάλη θρεπτική αξία και λίγες θερμίδες για να αντεπεξέλθουμε στις απαιτήσεις τις καθημερινότητας ενώ παράλληλα προσέχουμε και τη διατροφή μας.

Δοκιμάστε τες και νιώστε τη φρεσκάδα ως το τελευταίο φυλλαράκι και την απίθανη τους γεύση ως την τελευταία πιρουνιά!