Περισσότεροι από 500 εργαζόμενοι και ανώτατα στελέχη της ΕΛΑΪΣ-Unilever Hellas συμμετείχαν στα σεμινάρια ασφαλούς οδήγησης που πραγματοποιήθηκαν στα κεντρικά γραφεία, τα εργοστάσια και τις αποθήκες της εταιρείας.

Τα σεμινάρια υλοποιήθηκαν σε συνεργασία με το Ελληνικό Ινστιτούτο Έρευνας και Εκπαίδευσης για την Οδική Ασφάλεια και την Πρόληψη & Μείωση Τροχαίων Ατυχημάτων «Πάνος Μυλωνάς». Κατά τη διάρκειά τους, οι εργαζόμενοι εκπαιδεύτηκαν με τη βοήθεια ειδικών προσομοιωτών, ενώ ενημερώθηκαν για τους πιθανούς κινδύνους, καθώς και για τις συνήθειες που συμβάλλουν σε μια σωστή οδική συμπεριφορά.

Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Γιώργος Μαυραγάνης, Διευθυντής Εφοδιαστικής Αλυσίδας της εταιρείας «Η φροντίδα για την υγεία και την ασφάλεια των εργαζομένων μας αποτελεί προτεραιότητα για την ΕΛΑΪΣ-Unilever Hellas, κάτι που αποδεικνύεται καθημερινά μέσα από πληθώρα προγραμμάτων και πρωτοβουλιών που πραγματοποιούμε. Χαρακτηριστικό παράδειγμα τα σεμινάρια ασφαλούς οδήγησης, στα οποία στόχος μας είναι η συμμετοχή των ανθρώπων μας να φτάσει στο 100%, καθώς θεωρούμε ότι είναι ένα σημαντικό εργαλείο πρόληψης έναντι των τροχαίων ατυχημάτων».