Οι φόβοι για μεγάλο συνωστισμό στον εορτασμό της Πολιούχου της Χαλκίδας, Αγία Παρασκευή, επαληθεύτηκαν με τον χειρότερο τρόπο το Σάββατο 25/07.

Όπως μετέδωσε το eviazoom.gr από νωρίς αρκετοί πιστοί σχημάτισαν ουρές για να εισέλθουν στην εκκλησία ενώ χιλιάδες άτομα, το ένα δίπλα στο άλλο, συμμετείχαν στην περιφορά της Εικόνας, όπου σχεδόν κανένας δεν φορούσε έστω μάσκα προστασίας, εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων.

Ανάμεσα στον κόσμο ήταν δεκάδες δημοτικοί και περιφερειακοί σύμβουλοι, αλλά και η Δήμαρχος Χαλκιδέων, Έλενα Βάκα, ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, Φάνης Σπανός, ο βουλευτής της ΝΔ, Θανάσης Ζεμπίλης, ο Αντιπεριφερειάρχης Εύβοιας, Γιώργος ΚελαΪδίτης κ.α., οι οποίοι ενώ όλο αυτόν το καιρό έδιναν συμβουλές για την αποφυγή συνωστισμού, οι ίδιοι το Σάββατο συμμετείχαν σε αυτές τις εικόνες επικροτώντας στην ουσία με την στάση τους τον συνωστισμό που επικράτησε.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.