Νεφώσεις παροδικά αυξημένες, μικρή άνοδο της θερμοκρασίας και ισχυρούς ανέμους στα πελάγη αναμένουμε σήμερα.

Ασθενείς τοπικές βροχές θα σημειωθούν στα ανατολικά ηπειρωτικά και κυρίως στη Θεσσαλία, καθώς και στη δυτική και κεντρική Μακεδονία, ενώ λίγα χιόνια θα πέσουν στα ορεινά των παραπάνω περιοχών. Ασθενείς βροχοπτώσεις ενδέχεται επίσης να σημειωθούν και σε περιοχές στη βόρεια και ανατολική Πελοπόννησο.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως και 17 βαθμούς στα ανατολικά ηπειρωτικά, 0 έως 11 στη βόρεια Ελλάδα, 9 έως 17 και τοπικά έως και 20 βαθμούς στη δυτική Ελλάδα, 2 έως 16 στο βόρειο Αιγαίο και από 12 έως και 19 βαθμούς στο κεντρικό Αιγαίο, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι στο Ιόνιο θα πνέουν από τα ανατολικά – νοτιοανατολικά έως 7 και πρόσκαιρα 8 μποφόρ, ενώ και στον Κορινθιακό το ανατολικό ρεύμα θα είναι πολύ ισχυρό, φτάνοντας τα 7 με 8 μποφόρ. Στο βόρειο Αιγαίο οι άνεμοι θα είναι βορειοανατολικοί 4 με 6 και τοπικά 7 μποφόρ, ενώ στο κεντρικό και νότιο Αιγαίο θα πνέουν από τα νοτιοανατολικά έως 6 μποφόρ.

Μέσα από το weather.gr, το πληρέστερο site για τον καιρό, μπορείτε να μάθετε από την προηγούμενη μέρα, μέσα από χάρτες και ηχητικό, τον καιρό στην πόλη σας.