Για τον θάνατο του συζύγου της Κώστα Βουτσά μίλησε η Αλίκη Κατσαβού. Φανερά συντετριμμένη ανέφερε πως «σήμερα η Ελλάδα χύνει τόνους δακρύων». «Ήταν πάντα με τον καλό λόγο στο στόμα», είπε η αδερφή του ηθοποιού, Νίτσα και μίλησε για τα παιδικά τους χρόνια.

Μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» η σύζυγος του ηθοποιού που έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα της Τετάρτης μετά από πολυήμερη νοσηλεία στο νοσοκομείο είπε:

«Μαζεύω τις δυνάμεις μου για να ευχαριστήσω τον κόσμο που η αγάπη του για τον Κώστα είναι απεριόριστη. Σήμερα όλη η Ελλάδα χύνει τόνους δακρύων, ωκεανούς δακρύων. Θέλω να τους διαβεβαιώσω ότι δεν θα ξεχαστεί. Αυτό.»

Αδερφή του Κ. Βουτσά: «Ήταν δίπλα μου όλα τα χρόνια»

«Νιώθω πολύ τυχερή που είχα αδερφό τον Κώστα Βουτσά. Ουσιαστικά ήταν δίπλα μου όλα τα χρόνια. Με αγαπούσε πάρα πολύ και μου έλεγε συνεχώς πόσο όμορφη είμαι. Ήταν πάντα με τον καλό λόγο στο στόμα», είπε η αδερφή του σπουδαίου ηθοποιού, Νίτσα, λίγες ώρες μετά τον θάνατό του.

Μιλώντας για άγνωστες πτυχές από τα παιδικά τους χρόνια είπε πως ο Κώστας «ήταν η αδυναμία της μητέρας τους, επειδή δε σταματούσε λεπτό να την πειράζει». «Ήταν η χαρά της ζωής μέσα στο σπίτι για όλους μας. Η μητέρα μου τον φώναζε Κωνσταντίνε, Ντίνε, Ντι. Ήταν δοτικός και πρόσεχε πάρα πολύ τους γονείς μας. Εγώ ότι ήθελα ήξερα ότι θα το είχα από τον αδερφό μου. Τον αγαπούσε πάρα πολύ ο κόσμο. Τι να πρωτοθυμηθώ από τον Κώστα; Ήμασταν πολύ αγαπημένη οικογένεια», ανέφερε.