Στην εποχή της ανανέωσης και της δημιουργικότητας, η κορυφαία έκθεση σπιτιού ΕΠΙΠΛΟ & ΣΠΙΤΙ 2013 ανοίγει για 33η φορά τις πύλες της από 12 έως 20 Οκτωβρίου στο εκθεσιακό κέντρο Helexpo Palace, Λ. Κηφισίας 39 στο Μαρούσι.

Τα μεγαλύτερα ονόματα, στο χώρο του επίπλου και του εξοπλισμού του σπιτιού, θα παρουσιάσουν, για εννέα συνεχείς ημέρες, τις πιο όμορφες δημιουργίες τους. Οι επισκέπτες θα γνωρίσουν από κοντά μια μεγάλη ποικιλία επίπλων σπιτιού αλλά και είδη εξοπλισμού σπιτιού όπως είδη ψύξης και θέρμανσης, φωτιστικά, λευκά είδη, χαλιά και οτιδήποτε είναι απαραίτητο για μια μοντέρνα κατοικία.

Η προνομιακή θέση του εκθεσιακού κέντρου, το οποίο βρίσκεται σε σημείο εύκολα προσβάσιμο, σε συνδυασμό με τη σύγχρονη κατασκευή του και το άνετο και δωρεάν parking στο Avenue, έχουν αναγάγει την ΕΠΙΠΛΟ & ΣΠΙΤΙ σε έκθεση-θεσμό και εγγυώνται μια διοργάνωση επιτυχημένη.

Οι 40.000 επισκέπτες που επισκέπτονται την έκθεση επιβεβαιώνουν την επιτυχία της και οι διοργανωτές ευελπιστούν ότι και η φετινή ΕΠΙΠΛΟ & ΣΠΙΤΙ, θα αναδειχθεί σε ένα από τα κορυφαία γεγονότα στον χώρο του επίπλου, του εσωτερικού design και της οικονομίας.

Ραντεβού δίνεται λοιπόν στην 33η κορυφαία έκθεση σπιτιού ΕΠΙΠΛΟ & ΣΠΙΤΙ από 12 έως 20 Οκτωβρίου στο Helexpo Palace. Η έκθεση θα λειτουργεί τις καθημερινές από 16:30 έως 21:30 και τα Σαββατοκύριακα από 10:30 έως 21:30.

Επισκεφτείτε το site epiplo-spiti.com, συμπληρώστε τα στοιχεία σας και παραλάβετε την πρόσκληση της έκθεσης. Με την επίδειξή της στην είσοδο της έκθεσης έχετε δωρεάν είσοδο 2 ατόμων.