«Η Ελλάδα μου, ήλιος και θάλασσα»

Ένα λογότυπο ζωγραφισμένο από μαθητή του 2ου Δημοτικού Σχολείου Λιτοχώρου


ΕΛΛΑΔΑ
9:20
14/05/2013
«Η Ελλάδα μου, ήλιος και θάλασσα»
3
loading

Ο μικρός μαθητής Αστέριος Ρέυνικ, μαθητής του 2ου Δημοτικού Σχολείου Λιτοχώρου, είναι ο νικητής του διαγωνισμού Doodle 4 Google, που είχε σκοπό να ενθαρρύνει τους μαθητές, 6-18 ετών, να χρησιμοποιήσουν τη δημιουργικότητά τους για να σχεδιάσουν το λογότυπο της Google

Η δική του ζωγραφιά με τίτλο «Η Ελλάδα μου, ήλιος και θάλασσα» ξεχώρισε και ο μικρός μαθητής θα δει τη ζωγραφιά του για 24 ώρες να αντικαθιστά το λογότυπο της μεγαλύτερης μηχανής αναζήτησης.

Το doodle της Google γεμίζει από το γαλάζιο των θαλασσών μας και το λαμπρό ήλιο της χώρας μας, με την ελληνική σημαία να ξεχωρίζει σε περίοπτη θέση.

Η ψηφοφορία διήρκεσε από τις 15 Απριλίου - 7 Μαΐου 2013 και ο νικητής ανακοινώθηκε χθες. Μεταξύ άλλων θα κερδίσει ένα Chromebook, ένα Wacom tablet και μια μπλούζα με το doodle το οποίο σχεδίασε.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

3
σχόλια
  1. avatar AntiSeOla

    Ρέυνικ;; Θα είναι από αυτούς τους \"τρισάθλιους τριτοκοσμικούς λαθρομετανάστες\" που εισέβαλαν στη χώρα και στέλνουν τα παιδιά τους στα σχολεία μας νομιζοντας ότι θα γίνουν Ελληνες. Απέλαση τώρα στον μικρό που τολμησε να ζωγραφισει την ελληνική σημαία!!!

  2. avatar Aimilios

    μπραβο ρε μπομπιρα, ανοιξα το γοογλε και χαμογελασα περηφανα, να σαι καλα

  3. avatar Freewind

    Μπράβο στο παιδί ,εύγε!!!

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει