Με τη Victoria’s Secret, τη διάσημη για τους σέξι κορσέδες και τα σούπερ μοντέλα της εταιρείας-κολοσσού, τα έβαλε μία Ελληνίδα, καταθέτοντας αγωγή εναντίον της.

Το μαγικό πολυμορφικό σουτιέν με τις χιλιάδες φανατικές πελάτισσες της εταιρείας είναι, σύμφωνα με την 43χρονη Κατερίνα Παρλαβάντζα, δική της πατέντα, η οποία κλάπηκε από τη Victoria’s Secret.

Μία χρυσοφόρα, όπως φαίνεται, πατέντα αφού το ύψος της διεκδικούμενης αποζημίωσης αγγίζει το αστρονομικό ποσό των 5,5 εκατ. δολαρίων.

Σύμφωνα με το όσα είπε στο «Πρώτο Θέμα», η 43χρονη κατέθεσε τα σχετικά χαρτιά το 2000 για να κατοχυρώσει την ιδέα, κάτι που τελικά κατάφερε να πετύχει το 2004, παίρνοντας τα έγγραφα ευρεσιτεχνίας.

Τότε, έχοντας πια την πατέντα, προσπάθησε να έρθει σε επαφή με εταιρείες κατασκευής εσωρούχων προκειμένου να πουλήσει την ιδέα της.

Όπως υποστηρίζει, το 2006 έστειλε mail στην Victoria’s Secret και ενώ οι ιθύνοντες έδειξαν στην αρχή ενδιαφέρον, την ημέρα όπου επρόκειτο να γίνει το ραντεβού της το ακύρωσαν λέγοντάς της πως δεν ήθελαν το σουτιέν, επειδή δεν τους άρεσε.

Σύμφωνα με την κυρία Παρλαβάντζα, ύστερα από ένα χρόνο έτυχε να επισκεφτεί ένα κατάστημα της εν λόγω φίρμας και διαπίστωσε ότι υπάρχει σουτιέν με την κωδική ονομασία «VS 100 Ways Bra» (very sexy 100 ways strapless convertible bra, ήτοι σέξι σουτιέν που φοριέται με 100 διαφορετικούς τρόπους) το οποίο ήταν ίδιο με εκείνο που είχε σχεδιάσει.

Η μηνύτρια κέρδισε την πρώτη δίκη ενώ εκκρεμεί η τελεσίδικη απόφαση.