Πρώτος σε συμμετοχές στην ιστορία του Ολυμπιακού είναι πλέον ο Κώστας Παπανικολάου, φτάνοντας στις 748 στον εκτός έδρας αγώνα με τη Ρεάλ Μαδρίτης για τη 2η αγωνιστική της Euroleague.

Ο αρχηγός των «ερυθρόλευκων» έπιασε τον Γιώργο Πρίντεζη στις 747 συμμετοχές στον αγώνα με τη Μπασκόνια και το βράδυ της Πέμπτης (2/10), κόντρα στη Ρεάλ στη Μαδρίτη, έγινε ρέκορντμαν με 748!

Ο Παπανικολάου έχει 370 συμμετοχές στη Euroleague, 339 στο ελληνικό πρωτάθλημα, 31 στο κύπελλο Ελλάδας και 8 στο Σούπερ Καπ, έχοντας εξελιχθεί πλέον σε σημαία του Ολυμπιακού, με τη φανέλα του οποίου έχει κατακτήσει όλους τους τίτλους.

Ο 35χρονος φόργουορντ είναι κάτοχος και των εξής σημαντικών ρεκόρ:

Είναι ο παίκτης με τις περισσότερες συμμετοχές για τον Ολυμπιακό στην Ευρωλίγκα.
Είναι πρώτος σε κλεψίματα στην ιστορία του Ολυμπιακού στην Ευρωλίγκα.
Είναι πρώτος σε κλεψίματα στο Πρωτάθλημα Ελλάδος στην ιστορία του Ολυμπιακού στο Πρωτάθλημα Ελλάδας.