Όταν σε ένα στίχο υπάρχουν οι λέξεις «αυτοκίνητο» και «αστέρι» δύσκολα το μυαλό κάποιου δεν θα πάει στον Σεμπάστιαν Φέτελ. Διαβάστε για την άγνωστη πλευρά του «αστεριού» που έχει αρχίσει να λάμπει από το 2010 και πλέον καταρρίπτει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο. Ο Σεμπάστιαν Φέτελ πέρα από την αγάπη του για την ταχύτητα και τους αγώνες, είναι λάτρης της μουσικής που προέρχεται από την Μεγάλη Βρετανία. Μάλιστα, το αγαπημένο του συγκρότημα είναι οι Beatles και αγαπημένο του τραγούδι το… «Drive my car»!

Ο 25χρονος πιλότος έχει αποκαλύψει ότι προτιμά να βλέπει ταινίες από το να διαβάζει βιβλία, αφού όπως φαίνεται με το διάβασμα δεν τα πηγαίνει και πολύ καλά, με τον ίδιο να δηλώνει πως στο σχολείο δεν ήταν ο άριστος μαθητής. Ο πατέρας του, Νόρμπερτ Φέτελ, βλέποντας πως ο μικρός δεν πρόκειται να γίνει… επιστήμονας, ούτε ποδοσφαιριστής – αφού δεν το είχε πολύ με το τόπι- είχε την πολύ καλή ιδέα να τον ωθήσει στο μηχανοκίνητο αθλητισμό. Επιλογή που όπως αποδείχτηκε ήταν η καταλληλότερη. Και για του λόγου το αληθές: Σεμπάστιαν Φέτελ, Red Bull: Ο νεότερος πιλότος που έχει 3 παγκόσμια πρωταθλήματα στην ιστορία της F1, 3 παγκόσμια πρωταθλήματα, 101 γκραν πρι, 26 καρό σημαίες, 36 πολ ποζίσιον, 1054 βαθμούς. Τι φοβάται και τι τον εκνευρίζει; Και όμως ένας άνθρωπος που οδηγεί ένα μονοθέσιο με ταχύτητες περίπου 300 χιλιόμετρα την ώρα, μπορεί να τρομοκρατείται από τα… ποντίκια! Ο Γερμανός έχει αποκαλύψει τη φοβία του για τα μικρά τρωκτικά. Ακόμη, ο 25χρονος πιλότος απεχθάνεται τους χώρους με καπνό, ενώ εκνευρίζεται όταν έχει κίνηση –λογικό αφού έχει συνηθίσει να τρέχει σε ανοιχτές πίστες. Ο Γερμανός σε ηλικία 14 ετών –ως παιδί και αυτός- είχε βάψει τα μαλλιά του μόνος του μαύρα… Ο ίδιος παραδέχτηκε πως δεν είχε πετύχει. Συνηθίζει να… Δεν πίνει καφέ, πεθαίνει για το φαγητό της μαμάς του, ενώ μόνος του μπορεί να φτιάξει μια μακαρονάδα. Τουλάχιστον δεν θα πεινάσει. Του αρέσει να παίζει κιθάρα, ενώ το 2011 είχε δανείσει τη φωνή του στην ταινία «Cars 2»… ζωντανεύοντας το χαρακτήρα Sebastian Schnell, του οποίου το όνομα σημαίνει «Σεμπάστιαν ο Γρήγορος». Δείτε το σχετικό βίντεο:

Παρακολουθεί ποδόσφαιρο και μάλιστα υποστηρίζει την Άιντραχτ. Στα προσωπικά του ο Σεμπάστιαν Φέτελ είναι υπόδειγμα… νοικοκύρη, αφού τα τελευταία χρόνια στο πλευρό του βρίσκεται η Χάνα, με την οποία είχε γνωριστεί στο σχολείο. Οι… παραξενιές του Το κύριο χαρακτηριστικό του, είναι τα περίεργα-γυναικεία ονόματα που δίνει στα μονοθέσια του. Ο ίδιος έχει δηλώσει πως αυτό τα κάνει πιο ελκυστικά. Μερικά από τα ονόματα που έχει δώσει στις Red Bull του είναι… «Kinky Kylie», «Kate’s Dirty Sister», «Julie», «Randy Mandy» «Luscious Liz». Λίγο πριν την κατάκτηση του τρίτου παγκόσμιου τίτλου κυκλοφόρησε η αυτοβιογραφία του «Sebastian Vettel – Das Leben eines Formel 1-Idols». Μάλλον βιάστηκαν… αφού όπως ο ίδιος δηλώνει το παραμύθι ακόμη έχει πολύ για να τελειώσει… Πηγή: sport-fm.gr