Η 12η θέση που απέσπασε ο Μίκαελ Σουμάχερ στην Τουρκία, έφερε ξανά γκρίνια σχετικά με την απόδοση του Γερμανού στις πίστες από τη μέρα που επέστρεψε στην αγωνιστική δράση. Ο Ρος Μπρον όμως δεν ανησυχεί…

Το αφεντικό της Mercedes GP, δηλώνει την αισιοδοξία του ότι ο Σουμάχερ θα είναι σε θέση να ανταγωνιστεί του μεγάλους του σπορ στην Ισπανία.

«Είμαι σίγουρος ότι τα αποτελέσματα του τελευταίου αγώνα δεν ήταν πολύ χαρμόσυνα. Ένα αποτέλεσμα σαν αυτό πηγαίνει λίγο πίσω οποιοδήποτε πιλότο. Όμως, πιστεύω ότι είναι αρκετά ανθεκτικός και είμαι αισιόδοξος ότι αυτό το Σαββατοκύριακο θα είναι εκεί που θέλει να είναι”.

Ο «μεγάλος εγκέφαλος» της Formula 1, στη συνέχεια είπε: «Έχω μιλήσει μαζί του από τότε. Είχαμε αρκετές συζητήσεις που αφορούν τεχνικά θέματα και ήταν ενοχλημένος σχετικά με τη δουλειά που είχαμε κάνει στο μονοθέσιο».

Θυμίζουμε ότι στο προηγούμενο Grand Prix της Ισπανίας, ο «Σούμι», τερμάτισε στην 4η θέση (καλύτερη θέση στην επιστροφή του), ενώ το φετινό του ξεκίνημα στο πρωτάθλημα θυμίζει το περσινό.

Πηγή: auto24.gr