Φρίκη προκαλούν οι λεπτομέρειες μιας ακόμα γυναικοκτονίας στις ΗΠΑ από έναν μαφιόζο και έμπορο ναρκωτικών στο Ελ Πάσο. O άνδρας κατηγορείται ότι ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου την αδερφή του με ρόπαλο του μπέιζμπολ αφού εξοργίστηκε που είχε σεξουαλική επαφή με άλλον άντρα, αποκάλυψε ο εισαγγελέας. Η ακόμα πιο τρομακτική πτυχή της υπόθεσης είναι ότι τα δύο αδέρφια είχαν σεξουαλικές σχέσεις.

Ο Jose Manuel Guzman, 32 ετών, τιμωρήθηκε με φυλάκιση και η εγγύηση ορίστηκε στο 1 εκατομμύριο δολάρια. Ο θανατηφόρος ξυλοδαρμός σημειώθηκε στις 2 Φεβρουαρίου στο σπίτι του Guzman στο Κανουτίλο στο Τέξας, όπου ζούσε με την αδερφή του, είπε ο βοηθός εισαγγελέας.

Ο δράστης κατάγεται από τη Γουατεμάλα και ήρθε στο Ελ Πάσο σε ηλικία 3 ετών. Δεν είναι πολίτης των ΗΠΑ, αλλά είναι νόμιμος κάτοικος, είπε ο εισαγγελέας, υποστηρίζοντας ότι ο κατηγορούμενος είναι επικίνδυνος για φυγή.

Πτώμα γυναίκας με σεντόνι

Πώς έγινε το φρικτό έγκλημα

Ο εισαγγελέας εξήγησε ότι ο Guzman είχε μια βιολογική αδερφή, γεννημένη στη Γουατεμάλα, την οποία δεν ήξερε ότι είχε μέχρι που συναντήθηκαν πρόσφατα. Άρχισε να ζει μαζί του και άρχισαν μια σεξουαλική σχέση.

Ο 32χρονος φέρεται να ομολόγησε ότι σκότωσε την αδερφή του κατά τη διάρκεια μιας τρίωρης διαδικασίας ανάκρισης. Μια μέρα πριν από την ανθρωποκτονία, τα αδέρφια διαπληκτίστηκαν με τον άνδρα να φέρεται να γρονθοκόπησε την αδερφή του, σπάζοντάς της και ένα από τα δόντια της.

Στις 2 Φεβρουαρίου, ο Guzman φέρεται να είπε στους ντετέκτιβ ότι ξύπνησε νιώθοντας ότι κάποιος ήταν στο σπίτι του και έμαθε ότι η αδερφή του έκανε σεξ με έναν φίλο ενώ κοιμόταν.

Στη συνέχεια, ο Guzman φέρεται να σκότωσε την αδερφή του χτυπώντας την με ένα «όργανο μασάζ» στο μέτωπο και πολλές φορές με ένα ρόπαλο του μπέιζμπολ. Στη συνέχεια, ο δράστης σφουγγάριζε, καθώς προσπαθούσε να καθαρίσει τα αίματα από τη σκηνή του εγκλήματος αλλά τράπηκε σε φυγή όταν άκουσε τις σειρήνες να πλησιάζουν.

Οι αστυνομικοί βρήκαν το ρόπαλο του μπέιζμπολ, το εργαλείο μασάζ, τα ρούχα και άλλα αντικείμενα σε ένα καλάθι ρούχων και ένα σακίδιο.