Ένα ιδιαίτερο ερωτικό τρίγωνο σχηματίστηκε όταν ένα ζευγάρι γνώρισε μια κοπέλα.

Η 27χρονη Saskia Michalski παντρεύτηκε τον 31χρονο σύζυγό της Marcin το 2017, έπειτα από σχέση 2 ετών.

Το ζευγάρι από το Αμβούργο της Γερμανίας ήταν μονογαμικό μέχρι και πέρυσι, τον Νοέμβριο του 2019 συγκεκριμένα, όταν η Saskia γνώρισε τη Lui στο γυμναστήριο. Οι δύο γυναίκες ένιωσαν αμέσως την έλξη μεταξύ τους και ο Marcin ήταν από την πρώτη στιγμή στο πλευρό τους.

Η κατάσταση σήμερα έχει ως εξής: ο Marcin και η Lui κάνουν αμφότεροι σεξ με τη Saskia, όχι όμως και μεταξύ τους.

Η personal trainer Saskia αρραβωνιάστηκε μάλιστα προσφάτως τη Lui, θέλοντας έναν πιο επίσημο χαρακτήρα στη σχέση τους. Παραμένοντας σταθερά παντρεμένη με τον Marcin.

Ο σύζυγος δεν ενοχλείται από τη νέα κατάσταση, όσο η γυναίκα του είναι ικανοποιημένη. Εκτίμησε από την πρώτη στιγμή ότι η Saskia του εξομολογήθηκε τον έρωτά της για τη Lui, όσο συνέχιζε να δηλώνει ερωτευμένη μαζί του.

Ζούνε πλέον όλοι μαζί και ισχυρίζονται πως η ζήλια δεν έχει θέση στο σπιτικό τους.

«Δεν είδε ποτέ τη Lui ως απειλή. Αντιθέτως, έβλεπε πόσο χαρούμενη με κάνει και όλο αυτό τον έκανε κι εκείνον χαρούμενο», λέει η Saskia για τους δύο ανθρώπους της ζωής της, «νοιάζεται ο ένας τον άλλο και θέλουν να περάσουν τη ζωή τους μαζί, όχι όμως με ερωτικό τρόπο».

Οι δυο κοπέλες δεν μπορούν να παντρευτούν επισήμως, προσπαθούν ωστόσο να επισημοποιήσουν όσο γίνεται περισσότερο τον δεσμό τους.

Ακόμα και σε πρακτικό επίπεδο ισχυρίζονται μάλιστα ότι λειτουργεί η πολυγαμία. Με τρεις μισθούς να μπαίνουν στο σπίτι, μπορούν να ζουν σε ένα μεγάλο διαμέρισμα και να έχουν πολλά λεφτά για ξόδεμα.