Ο νέος πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν επιμένει ότι πρόκειται για ένα απλό κρυολόγημα, πολλοί χρήστες των social media όμως φαίνεται πως ανησυχούν μετά την ομιλία του το βράδυ της Δευτέρας, αφότου το εκλεκτορικό σώμα επικύρωσε τη νίκη του.

Ο Μπάιντεν σταμάτησε αρκετές φορές την ομιλία του για να καθαρίσει τον λαιμό του στη διάρκεια της ομιλίας στο Ντέλαγουερ.

«Πιες λίγο νερό Τζο, μας τρομάζεις» έγραψε ένας χρήστης του Twitter, ενώ ένας άλλος αναρωτήθηκε αν χρειάζεται να κάνει τεστ για τον κορονοϊό.

Μετά την ομιλία ο Δημοκρατικός Τζο Μπάιντεν επέμεινε πως για όλα έφταιγε ένα ασήμαντο κρυολόγημα. «Ευχαριστώ, έχω κρυώσει λίγο», ανέφερε.

Όπως αναμενόταν, το εκλεκτορικό σώμα επικύρωσε χθες Δευτέρα τη νίκη του Τζο Μπάιντεν έναντι του Ρεπουμπλικάνου Ντόναλντ Τραμπ στις εκλογές οι οποίες διεξήχθησαν την 3η Νοεμβρίου.

Η ψήφος των 55 εκλεκτόρων της Καλιφόρνιας, πολιτείας όπου ο Μπάιντεν επικράτησε με πάνω από το 63% των ψήφων, άρκεσε στον Δημοκρατικό για να ξεπεράσει το όριο των 270, συνώνυμο με την επικύρωση της νίκης του από το σώμα. Συνολικά, ο Μπάιντεν αναμένεται να λάβει 306 εκλεκτορικές ψήφους, έναντι 232 του Τραμπ. Όλες οι πολιτείες έχουν κυρώσει τυπικά το αποτέλεσμα.

‘Drink some water, Joe. You’re scaring us’

Δημοσιεύτηκε από Daily Mail στις Δευτέρα, 14 Δεκεμβρίου 2020