Τρομακτικές διαστάσεις λαμβάνει η ζήλια ανάμεσα σε ένα παντρεμένο ζευγάρι, αφού η γυναίκα φοβάται τόσο πολύ το ενδεχόμενο να πάει με άλλη ο σύζυγος, που θέλει να τον υποβάλει σε ανιχνευτή ψεύδους.

Η Debbi Wood είναι παντρεμένη με τον Steve και προτιμά να τον αποκαλεί «αγόρι της», αντί για σύζυγο ή σύντροφο, με βάση σχετικό δημοσίευμα της Mirror. Μάλιστα, είναι γνωστή στη Βρετανία ως «η πιο ζηλιάρα γυναίκα του κόσμου», λόγω σχετικής τηλεοπτικής εμφάνισης της.

Συγκεκριμένα, είχε μιλήσει στην εκπομπή «This Morning» του ITV και ανέφερε ότι απαγορεύει στο σύζυγο να βλέπει γυναίκες στην τηλεόραση, με αποτέλεσμα να παρακολουθεί ελάχιστα προγράμματα.

Παράλληλα, τσεκάρει καθημερινά τους λογαριασμούς που διατηρεί στα social media, ώστε να δει «με ποια μιλάει», ενώ ελέγχει και τους τραπεζικούς λογαριασμούς για τυχόν ύποπτη κίνηση. «Όταν δεν τρελαίνεται, περνάμε καταπληκτικά, σαν κανονικό ζευγάρι», είπε σχετικά ο Steve.

Πλέον, σκέφτεται να υποβάλει τον άνδρα σε ανιχνευτή ψεύδους, εξαιτίας ενός έντονου καβγά, όπου ο ίδιος ανέφερε τη φράση «δεν έκανα κάτι λάθος».

Σύμφωνα με την Debbi, απέκτησε εμμονή με την ιδέα της απιστίας, εξαιτίας μιας προηγούμενης τραυματικής σχέσης. Ταυτόχρονα, ισχυρίστηκε ότι πάσχει από σύνδρομο Othello, μια ψυχωτική διαταραχή που χαρακτηρίζεται από την αυταπάτη της απιστίας ή της ζήλιας και συχνά εμφανίζεται στο πλαίσιο ιατρικών, ψυχιατρικών ή νευρολογικών διαταραχών.