Είναι γνωστό ότι πολλές γυναίκες έχουν παράξενες επιθυμίες κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης ωστόσο γι’ αυτή τη μητέρα αυτή η ιδιαίτερη επιθυμία έγινε εθισμός. Η 33χρονη Zoe Eastman από το Λίβερπουλ αποκάλυψε την ασυνήθιστη επιθυμία της να κάνει αφρόλουτρο τρεις φορές την ημέρα περνώντας εκεί ώρες ικανοποιώντας την εμμονή της καταναλώνοντας κάθε φυσαλίδα μέχρι και την τελευταία.

spadoadfi3

Η γυναίκα αναφέρει ότι εμφάνισε την αυτή την παράξενη επιθυμία όταν ήταν έγκυος στην 20η εβδομάδα στον γιο της Indie, ο οποίος είναι τώρα δύο ετών.

spadoadfi2

Αυτή η επιθυμία της την έκανε να πειραματίζεται με διάφορες γεύσεις και τελικά κατέληξε σε μία με μαύρο πιπέρι. Μιλώντας στη βρετανική Daily Mail η 33χρονη περιγράφει τη συνήθειά της να τρώει το αφρόλουτρο ως «αισθησιακή» και τη συγκρίνει ακόμη και με το σεξ λέγοντας ότι ήταν ακόμη καλύτερη.

spadoadfi4

«Όταν έμεινα για πρώτη φορά έγκυος, μου άρεσε να περιποιούμαι τον εαυτό μου στο μπάνιο με μια καταπραϋντική λοσιόν. Δοκίμαζα διάφορα προϊόντα, αλλά όταν έφτασαν 20 εβδομάδων ξεκίνησε η λαχτάρα να τρώω τις φυσαλίδες από το λουτρό. Δεν μπορούσα να σταματήσω, κάποιες φορές τις εισέπνεα κιόλας. Η εμπειρία ήταν αναζωογονητική, ήταν καλύτερη και από σεξ» αναφέρει η ίδια η οποία παραδέχεται πως αρχικά προσπάθησε να κρύψει τον παράξενο εθισμό της από τον σύντροφό της μέχρι που την ανακάλυψε.

spadoadfi5

Στη συνέχεια συμβουλεύτηκε το γιατρό της και να δει αν τυχόν βλάπτει το μωρό της με αυτή τη συνήθεια και να μάθει μήπως πάσχει από Pica, τη διαταραχή που προκαλεί επιθυμία για κατανάλωση ειδών που κανονικά δεν τρώγονται.

spadoadfi6

Μόλις γέννησε το γιο της, η λαχτάρα σταμάτησε απότομα και μάλιστα όταν πήγε να δοκιμάσει μια φυσαλίδα παραλίγο να κάνει εμετό από την αηδία. Ήθελε απλά να ελέγξει αν ήταν μια κατάσταση που αναπτύχθηκε από την εγκυμοσύνη και το επιβεβαίωσε…

spadoadfi7