Συνεχείς είναι οι αναφορές από την Τουρκία στο ενδιαφέρον της Μπεσίκτας για τον Δημήτρη Πέλκα του ΠΑΟΚ. Μάλιστα, ο πρόεδρος των «μαυραετών», Φικρέτ Ορμάν, σύμφωνα με τα ΜΜΕ της γειτονικής χώρας, θα συναντηθεί μέσα στο προσεχές διάστημα με τους ανθρώπους του «δικεφάλου» για να συζητήσει το θέμα της μεταγραφής του διεθνούς μεσοεπιθετικού.

Μάλιστα, λέγεται ότι ο επικεφαλής της διοίκησης του τουρκικού συλλόγου θα προτείνει να δοθεί στους Θεσσαλονικείς ένας ποδοσφαιριστής ως αντάλλαγμα, με βασικούς υποψήφιους τον Ζερεμάιν Λενς ή τον Βάγκνερ Λοβ, προκειμένου το deal να υποχωρήσει από τα 7 εκατ. ευρώ.

Ο 30χρονος Ολλανδός εξτρέμ είχε 32 παιχνίδια τη σεζόν που τελείωσε με την Μπεσίκτας, 4 γκολ και 5 ασίστ. Από την άλλη, ο 33χρονος Βραζιλιάνος μέτρησε 29 συμμετοχές , 15 γκολ και 3 ασίστ. Πρόκειται για ποδοσφαιριστές με γεμάτη χρονιά, όμως με μια προχωρημένη ποδοσφαιρικά ηλικία, τουλάχιστον ο Λοβ.

Σύμφωνα με διαρροές από το περιβάλλον του παίκτη, είναι θέμα χρόνου να έρθει πρόταση από Μπεσίκτας, ωστόσο μένει να φανεί με τι χρήματα θα είναι αυτή για τον ΠΑΟΚ και εάν πράγματι θα περιλαμβάνει έμψυχα ανταλλάγματα.