Ανακοίνωση με την οποία κάνει γνωστό πως οι διαδικασίες από τους Άραβες επενδυτές για την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός συνεχίζονται εξέδωσε η πλευρά του Βλάση Τσάκα. Μάλιστα, τονίζει πως έχουν ήδη δρομολογηθεί οι ενέργειες να μεταφερθούν τα 15 εκ. ευρώ και επισήμανε πως η απόφαση της ανάληψης της ηγεσίας των «πρασίνων» είναι αμετάκλητη ανεξάρτητα από τα εμπόδια.

«Οι διαδικασίες από τους Άραβες επενδυτές για την αγορά του 54,7% της ΠΑΕ Παναθηναϊκός συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό. Παράλληλα με τις απαραίτητες ενέργειες που έχουν δρομολογηθεί για την ολοκλήρωση της μεταφοράς των χρημάτων, από τράπεζα της Σαουδικής Αραβίας στη Τράπεζα Πειραιώς, και αφού έχουν σχεδόν διευθετηθεί όλα τα απαραίτητα για να γίνει αυτό, παράλληλα οι επενδυτές ενημερώνονται για όλες τις εξελίξεις σχετικά με το αθλητικό νομοσχέδιο.

Η καθυστέρηση της κατάθεσης του στην ολομέλεια της Βουλής (την Πέμπτη θα γίνει γνωστό αν θα προγραμματιστεί για την επόμενη εβδομάδα), ναι μεν αφήνει ανεπηρέαστη την πορεία των εργασιών, εδραιώνει όμως την προτίμηση των επενδυτών να ταυτιστεί, ημερολογιακά, η τελική φάση της καταβολής του ποσού των 15 εκατ. Ευρώ με την ψήφιση του αθλητικού νόμου.

Παρά τις αντίξοες συνθήκες που διαμορφώνονται, την ενίσχυση της ανασφάλειας, τις αμφιβολίες για το μέλλον του ευρώ στη χώρα μας και την αρνητική διάθεση των ξένων αγορών υπό το φόβο της οικονομικής κατάρρευσης, η απόφαση των επενδυτών για την ανάληψη της ηγεσίας της ΠΑΕ Παναθηναϊκός είναι και θα παραμείνει αμετάκλητη ανεξάρτητα από το χρόνο που θα χρειαστεί μέχρι να εκλείψουν όλες οι νομικές εκκρεμότητες για την τυπική περάτωση της συμφωνίας με τον κ. Ι. Βαρδινογιάννη και την έλευσή τους στην Ελλάδα».

Πηγή: sport-fm.gr